A . Veryga palaiko V. Kasiulevičiaus idėją dėl imunologinių tyrimų vykdymo | kl.lt

A . VERYGA PALAIKO V. KASIULEVIČIAUS IDĖJĄ DĖL IMUNOLOGINIŲ TYRIMŲ VYKDYMO

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga palaiko profesoriaus Vytauto Kasiulevičiaus idėją, kad būtų tikslinga Lietuvoje pradėti vykdyti imunologinius tyrimus, siekiant įvertinti besiformuojantį Lietuvos gyventojų imunitetą koronavirusui. Ministras teigia manąs, kad mokslininkų bendruomenė turėtų pradėti svarstyt, kaip tokius tyrimus būtų geriausia atlikti.

„Manau, kad tai labai gera idėja“, – Sveikatos apsaugos ministerijoje surengtoje spaudos konferencijoje patikino A. Veryga.

Sveikatos apsaugos ministras mano, kad tokių tyrimų organizavimą galėtų pradėti pats V. Kasiulevičius su Vilniaus universiteto bendruomene bei kitais mokslininkais.

„Tai yra labai gera idėja ir patiems mokslininkams. Gerbiamas V. Kasiulevičius yra ne tikt gydytojas, bet jis yra ir profesorius ir tikrai, manau, kad su Vilniaus universiteto bendruomene ir su kitais mokslininkais gali tokių tyrimų imtis, juos planuoti ir galvoti, kaip juos geriausia būtų atlikti“, – kalbėjo A. Veryga.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

tai

Kiek iš 811 kaip dabar, yra sergantys ,esą Lietuvoje, kiek parvykusiu iš už anapus sienos? Duokit statistikos.

Loreta

Reikėtų testuoti pirmiausia visus besikreipiančius i poliklinikas, gydymo įstaigas, priėmimo skyrius, veliau vaikus, eisiancius i darželius, mokyklas, ir t.t.

Stasyte

Veryga,aprupink visas ligonines apsaugos priemonem!!!!Atlik savo darba tinkamai,o ne tik komentuok mela viesai,begedi.Ko lendi i ekranus, nuo tavo pacuko snukio vemt vercia,kur dingsta milijonais gaunamos apsaugos priemones????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS