Vietoj poliklinikos – skyrius ligoninėje | kl.lt

VIETOJ POLIKLINIKOS – SKYRIUS LIGONINĖJE

Perkėlus buvusią Odos ir venerinių ligų polikliniką iš Jūros gatvės, pacientai aptarnaujami naujoje vietoje. Dalis jų dabar gydomi Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje, o kiti konsultuojami gydymo įstaigos padalinyje.

Perskirstė paslaugas

Odos ir venerinių ligų skyrius rugpjūčio pabaigoje perkeltas į pagrindinį ligoninės korpusą senajame pastate S.Nėries gatvėje. Dabar jis yra pirmajame aukšte, buvusio Pulmonologijos skyriaus vietoje.

Čia pacientai guldomi gydyti stacionare, taip pat Dermatologijos dienos kabinete su gydytojo siuntimu atliekamos įvairios procedūros: daromos lašelinės, perrišamos žaizdos, taikoma šviesos terapija ir fizioterapija.

Kaip paaiškino Odos ir venerinių ligų skyriaus vedėja Aldona Kajutytė, po persikėlimo stacionare sumažėjo lovų, tačiau daugiau paslaugų teikiama dienos stacionare.

Į skyrių guldomi sunkūs pacientai, dažniau atvykusieji iš kitų regionų: tie, kuriems reikalingos nuolatinės procedūros ar priežiūra, sunkiai vaikščiojantys, taip pat dėl išplitusio viso kūno bėrimo, šlapiuojančių žaizdų, ligos komplikacijų.

Šiame ligoninės skyriuje dirba dvi gydytojos. Jos taip pat konsultuoja Ambulatoriniame ligoninės padalinyje.

Nepatogumai – laikini

A.Kajutytė pasidžiaugė, kad naujose patalpose gerokai daugiau erdvės ir galimybių dirbti. Prireikus kitos srities specialisto konsultacijos, ją galima gauti vietoje ir kur kas greičiau. Anksčiau pacientą iš Jūros gatvės tekdavo vežti į ligoninę.

Vedėja sutiko, kad kol kas ne visi pacientai žino apie įvykusius pokyčius, nėra lengva surasti ir patį skyrių. Tačiau gydytoja mano, kad tai – laikini nepatogumai.

Vedėja sutiko, kad kol kas ne visi pacientai žino apie įvykusius pokyčius, nėra lengva surasti ir patį skyrių.

Į Konsultacinę polikliniką Taikos pr. 103 iš Jūros gatvės persikėlė dvi gydytojos dermatovenerologės. Jos konsultuoja vaikus ir suaugusius dėl odos ligų ir infekcijų.

Įkurtuvių naujoje vietoje Odos ir venerinių ligų poliklinikos pacientai laukė beveik dvejus metus. Dar šių metų pradžioje buvo neaišku, kur persikels poliklinika. Senasis pastatas uostamiesčio centre kiek anksčiau buvo perduotas Turto bankui.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

stanislava

ar būtinbai važiuoti į Taios pr., juk turi dėl odos p-riimti ir loigoninėje

Demo

Registruotis į Taikos pr. 103 konsultacinę polikliniką,eilė mėnesiui į priekį, dabar registruoja spalio mėnesiui

gyventoja

nesupratau , taip ir neaisku , kur registruotis . parasykite aiskiau .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS