Atgal į mokyklą 2023 m. su „Sizeer“ – naujųjų mokslo metų jaunimo tendencijos | kl.lt

ATGAL Į MOKYKLĄ 2023 M. SU „SIZEER“ – NAUJŲJŲ MOKSLO METŲ JAUNIMO TENDENCIJOS

  • 2

Jauti džiaugsmą? O gal nerimą? Naujų mokslo metų pradžia kupina emocijų – tai, kad jas jauti, yra visiškai normalu. Tai nauja pradžia! Gal nori išbandyti naują stilių ir parodyti save iš šiek tiek kitos pusės? Įženk į mokyklą pakeitęs savo išvaizdą! Mes patarsime, kas šiuo metu populiaru gatvės madoje.

„Vans“ inkariukai – kas naujo?

Pripažinkime, šiandien tendencijas kuria streetwear gerbėjai, o dizaineriai semiasi įkvėpimo iš to, ką kasdien mato gatvėse. „Vans“ inkariukai yra svarbia gatvės stiliaus dalis. Pavyzdžiui, riedlentininkų įkvėpti „Vans Old Skool“ batai arba „Evergreen“ modeliai aukštu aulu, pavyzdžiui, „Vans Sk8-Hi“. Dizaineriai eksperimentuoja su klasikiniu kirpimu įvairiais netikėtais būdais. „UA Sentry SK8-Hi WC“ inkariukai turi masyvų, paaukštintą padą, išsiskiriantį ryškiu geometriniu raštu. Ar tave labiau domina nauji spalvų deriniai? Gal pasirinksi baltą modelį, papuoštą geltonomis gėlėmis, priklijuotomis ant pado? Šiek tiek beprotiška, bet įdomu! Karštesnių orų gerbėjų laukia „Vans SK8-HI Flame“ inkariukai, papuošti liepsnos raštu. Pasirink juos, jei klaidžiojant mokyklos koridoriais nori patraukti kitų dėmesį!

„Sizeer“ nuotr.

„Converse“ inkariukai

Tau patinka juodai baltos spalvos klasikiniai modeliai ar ieškai naujų stebinančių batų modelių? Šių metų kolekcijos ir sezoniniai kedai tavęs nenuvils. „Converse Chuck 70“ modelis, kurį jau daugelį metų žinome kaip klasikinį žemo arba aukšto aulo juodai baltą variantą, šį sezoną stebina nauju pado dizainu. Futuristinis „Converse Chuck 70 Plus“, atrodantis kaip inkariukų atspindys kreivame veidrodyje, yra puiki alternatyva konservatyvesniam dizainui. Jei ieškai naujų spalvų derinių, rinkis subtilias rudas spalvas – šį sezoną madingos gamtos įkvėptos spalvos. „Converse“ prekės ženklas dar turi kuo nustebinti – sek „Sizeer“ naujienas ir būk pasiruošęs rugsėjui!

„Sizeer“ nuotr.

„Nike“ kedai: šiandien ir visados

Tikriausiai nieko nenustebinsime, jei pasakysime, kad jauniems streetwear gerbėjams patinka „Nike“. Nieko nuostabaus – kultiniai „Nike Air Max“ kedai – įvairių versijų ir spalvų, tad nesunku rasti tobulą porą sau. Kuris modelis bus madingas šį rudenį? Futuristinis „Nike Air Max TW“ modelis – vienas iš naujausių gatvės stiliaus gerbėjų mėgstamų modelių, išsiskiriantis ryškia geometrine linija ir oro amortizacija, kurią išryškina penki langeliai bato apačioje. Jei tau labiau patinka variantai su viena didžiule oro pagalvėle po kulnu, rinkis naujus „Nike Air Max 70“ arba „Nike Air Max Pulse“ modelį, puikiai tinkantį underground stiliaus gerbėjams. Nepamirškime ir apie „Air Jordan 1“ kedus! Šie kedai artimiausią rudenį užkariaus mokyklos koridorius, juolab kad dabar gali rinktis iš daugybės spalvų derinių – nuo ​​baltos, juodos ir pilkos iki mėlynos ir geltonos spalvų derinių, taip pat violetinės arba rožinės spalvų.

Oversize džemperiai

Oversize drabužiai užkariavo mados pasaulį. Šį sezoną populiariausių atspalvių „Nike“ džemperiai, pavyzdžiui, smėlio, šviesiai rožinės ar šviesiai mėlynos spalvos, puikiai derės su viskuo – džinsais, „chino“ kelnėmis ar megztu sijonu, tačiau geriausiai tiks su to paties atspalvio „Nike“ sportinėmis kelnėmis. Tau labiau patinka trijų juostelių dizainas? Rinkis „Adidas“ džemperius su trimis kontrastingomis juostelėmis ant rankovių, užsegimu prie kaklo ir „Trefoil“ logotipu. Papildyk derinius būtiniausiais aksesuarais – „New Era“ ar „Vans“ kuprinėmis, papuoštomis ryškiu raštu, – ir drąsiai ženk į naujus mokslo metus!

„Sizeer“ nuotr.

Ar jau žinai ką dėvėsi rugsėjį? Daugiau streetwear kiekvienai nuotaikai surasi „Sizeer“ fizinėse ir elektroninėje parduotuvėse!

GALERIJA

  • Atgal į mokyklą 2023 m. su „Sizeer“ – naujųjų mokslo metų jaunimo tendencijos
  • Atgal į mokyklą 2023 m. su „Sizeer“ – naujųjų mokslo metų jaunimo tendencijos
  • Atgal į mokyklą 2023 m. su „Sizeer“ – naujųjų mokslo metų jaunimo tendencijos
„Sizeer“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

prokuroras

kas tas sizeer?....kolukis kinijoje?

-

Atrodo absurdiškai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS