Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 23 D.)

  • 0

AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui.

JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išsklaidys nerimą, leis smagiai pašėlti, pasijuokti. Tiktų pasivaikščioti gamtoje, jei tik bus tinkamos oro sąlygos.

DVYNIAI. Rytas bus nervingas, tačiau įdienojus nuotaika veikiausiai pagerės. Pravartu užsiimti buitimi, žemės darbais. Tikriausiai nesusilaikysite nuo išlaidavimo, kurį provokuoja mados tendencijos.

VĖŽYS. Aktyviai bendrausite su kaimynais, draugais, giminėmis. Galite sužinoti intriguojamų naujienų. Tikėtinos išlaidos, susijusios su ypatingomis progomis. Venkite greičio, rizikuoti kelyje.

LIŪTAS. Būsite linkę nesavanaudiškai demonstruoti dosnumą, rūpestingumą. Didelė tikimybė, kad užmegsite ryšius su jus dominančiu asmeniu, susitarsite dėl norimo daikto, paslaugos ar kelionės.

MERGELĖ. Neskubėkite niekur lėkti iš pat ryto. Per anksti atsikėlę nekaip jausitės ir nuotaika bus prastesnė. Aplinkiniams sakykite komplimentus, o ne priekaištus. Poveikis bus daug geresnis.

SVARSTYKLĖS. Pasistenkite iš pat ryto nesusipykti su artimaisiais. Be pykčio žvelkite į nedidelius kaprizus ir ieškokite būdo sukurti malonesnį mikroklimatą. Jeigu įmanoma, daugiau pabūkite vienumoje, venkite šurmulio.

SKORPIONAS. Iš kitų reikalausite daugiau dėmesio arba būsite kažkam labai reikalingi. Vaikų aktyvumas ir jus vers būti aktyvius ir rinktis sportišką laisvalaikį. Galbūt pavyks puikiai pasirodyti draugų kompanijoje ar publikai.

ŠAULYS. Iš pat ryto jausite emocinę įtampą, stigs kantrybės ir optimizmo. Jei atliksite tai, kas jus slegia, nuotaika pagerės. Nusiteikite bendrauti, o gal net viešam dėmesiui, nes to nepavyks išvengti.

OŽIARAGIS. Jeigu vos prabudę pradėsite galvoti apie pinigus, skolas, mokesčius, dieną pradėsite be džiaugsmo. Nusiteikite dvasingiau, pabūkite filosofais, virtualiais arba realiais keliautojais. Tai leis pasimėgauti savaitgaliu.

VANDENIS. Jūsų pasirinkimai gerokai priklausys nuo finansinių galimybių ir poreikių. Jeigu jie per dideli, nuotaika gali būti nekokia. Nesileiskite į abejotinas avantiūras.

ŽUVYS. Ryte turbūt iš lovos išlipsite ne ta koja. Įdienojus padaugės ūpo bendrauti ir ieškoti tinkamos draugijos laisvalaikiui praleisti. Gali būti patikrintas jūsų sugebėjimas išlikti ištikimiems savo partneriui, draugams ar tam tikriems principams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS