Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 7 d.) | kl.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 7 D.)

  • 0

Avinas

Avinui net neverta imtis veiksmų, jei nepasitiki savo jėgomis. Tokių atvejų, deja, bus dauguma. Diena netinkama sudėtingoms problemoms spręsti, juo labiau pradėti naujus projektus: Avinas tiesiog nesugebės orientuotis greitai kintančioje aplinkoje. Tačiau šiandien Avinas turės stebėtinai šviesų požiūrį į pasaulį, gebės matyti saulę net per tankius debesis.

Jautis

Horoskopo žvaigždės Jaučiui pataria prisiminti pusiau pamirštas svajones. Gal jas primins pati situacija? Bet kokiu atveju Jautis turėtų pasinerti į fantazijų pasaulį, kuriame nėra ribų ir viskas įmanoma. Jo mąstymas bus ryškus ir vaizdingas, o kūrybinis potencialas – aukšto lygio. Kurti, sugalvoti, pakilti ant svajonės sparnų – štai kas šiandien Jautį gali padaryti tikrai laimingą! Tai skiriasi nuo darbo ir nuobodžių kasdienių reikalų.

Dvyniai

Horoskopo žvaigždės Dvyniams pataria rimčiau žiūrėti į savo sapnus! Jie žada būti ryškesni nei bet kada, o riba tarp jų ir realybės stebėtinai netvirta. Kitaip tariant, kad ir koks būtų sapnas – net gana fantastiškas – horoskopo žvaigždės pataria Dvyniams pabudus pažvelgti į sapnininką ir joje ieškoti atsakymų į savo klausimus. Galbūt sapnas duos vertingų patarimų, o gal pasirodys pranašiškas!

Vėžys

Vėžys pagaliau galės numalšinti bendravimo troškulį! Diena verčia jį ieškoti išsigelbėjimo nuo rutinos ten, kur gyvenimas verda. Tačiau vanduo po gulinčiu akmeniu neteka, o jei Vėžys šiandien nori pasilinksminti, tuo turėtų pasirūpinti iš anksto: paskambinti ir įsitikinti, kad įtrauktas į vakarėlio svečių sąrašą. Svarbiausia – vienam nesiimti veiksmų ten, kur yra galimybė suburti draugus.

Liūtas

Liūtas rizikuoja pajusti nusivylimą dėl kažko. Netgi gali būti, kad šis kažkas bus jis pats! Jį išmušti iš vėžių ir priversti jaudintis šiandien gali bet kokia smulkmena ar menka kritika. Horoskopo žvaigždės pataria Liūtui nešvaistyti nervinių ląstelių smulkmenoms ir, svarbiausia, nesistengti problemų spręsti radikaliai. Atsiminkite: geriausia priemonė nuo galvos skausmo vis tiek yra ne giljotina, o paracetamolis.

Mergelė

Mergelė sugebės visapusiškai mėgautis kiekviena minute. Atsipalaidavusi pasiners į čia ir dabar būseną. Šiandien Mergelė niekur neskuba – ji jaučia harmoniją su pasauliu ir galės iki galo pajusti, kas yra tikri jausmai ir tikras gyvenimas. Net neatidėliotini reikalai vargu ar šiandien Mergelę išves iš stebėtojos ar meditacinės būsenos – greičiausiai Mergelė ras būdą, kaip juos atidėti.

Svarstyklės

Svarstyklės retkarčiais gali susierzinti dėl smulkmenų. Būtent dėl smulkmenų – dideles problemas (jei jos netikėtai atsidurs kelyje) Svarstyklės sugebės pasitikti stojiškai. Kalbant apie nedideles klaidas, reikia pasakyti, kad Svarstyklės sugeba išlieti jausmus: jų reakcija bus panaši į šaudymą iš patrankos į vargšus žvirblius. Taigi, Svarstyklėms šiandien geriau įsigilinti į aktualių klausimų sprendimą ir geriau tų, kuriuos gali išspręsti vienos.

Skorpionas

Skorpionas savo žavesiu gali užkariauti visus. Diena jam suteikia galimybę savo emocijomis užkrėsti aplinkinius – tai paverčia jį puiku oratoriumi. Jei Skorpionas planavo su kuo nors pasidalyti savo projektais, sužavėti idėjomis ar tiesiog rasti bendrą kalbą, tam nėra geresnio momento! Nors šiandien jis yra linkęs perdėti ir fantazuoti – būtent tai taps jo magišku raktu į aplinkinių širdis.

Šaulys

Šaulys sugeba imtis daug svarbių ir įdomių dalykų. Jį ypač trauks projektai, susiję su asmeninės erdvės – namo, kotedžo, automobilio – sutvarkymu. Šaulio rankos tiesiog niežti iš noro kažką pakeisti! Tačiau, nespėjęs įgyvendinti vienos idėjos, ją pakeis kita ir dar kita... Svarstydamas, kuri iš jų yra geresnė, Šaulys šiandien vargu ar sugebės užbaigti bent vieną.

Ožiaragis

Ne pati geriausia diena spręsti rimtas problemas. Horoskopo žvaigždės neįtikins Ožiaragio skaityti vadovėlius ar imtis kitų susikaupimo reikalaujančių dalykų. Tačiau jo fantazijai niekas nesutrukdys. Ožiaragiui šiandien bus sunku atsispirti norui padaryti ką nors ekstravagantiško ar tiesiog pabėgti nuo rutinos į spalvingą svajonių pasaulį. Argi verta priešintis tam, kas suteikia tiek daug teigiamų emocijų?

Vandenis

Vandeniui vargu ar pavyks išvengti su pinigais susijusios painiavos! Galbūt jis netyčia viršijo biudžetą, nupirko kažką nereikalingo arba kyla painiavos dėl jo banko sąskaitos. Visko gali būti, ir Vandenis turi tam pasiruošti. Štai ko tikrai nereikia daryti – bandyti šiandien įveikti situaciją savarankiškai: patikėkite, bus tik blogiau. Jei Vandenis negali laukti, jis turės patikėti kam nors kitam valdyti savo piniginę.

Žuvys

Žuvims į galvą gali ateiti idėja, kaip pakeisti savo gyvenimą radikaliausiu būdu. Šie grandioziniai planai gali būti susiję su karjera, asmeniniu gyvenimu ar kitomis sritimis. Tačiau net jei šios užmačios Žuvims atrodo genialios, horoskopo žvaigždės pataria joms sumažinti savo ambicijas. Leiskite savo revoliucinėms idėjoms subręsti arba tiesiog atidėkite jas vėlesniam laikui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS