ŠEFAS PRISTATO VASARIŠKOS RABARBARŲ PANAKOTOS RECEPTĄ
Kad įsibėgėjanti vasara būtų dar spalvingesnė ir gaivesnė, siūlome pasigaminti namuose sluoksniuotą rabarbarų panakotos desertą, pagardintą ispaninio šalavijo sėklomis bei braškėmis.
Desertą pristato restorano „Saula“ šefas Andrius Skalskas.
Reikės:
200 ml pieno,
2 valg. šaukšt. ispaninio šalavijo sėklų,
50 g rabarbarų džemo,
20 g želatinos,
3 valg. šaukšt. vanilinio cukraus,
braškių.
Pasigaminti visai nesudėtinga, kaip tai padaryti – Ievos Balsiūnaitės reportaže.
Gairės:
Andrius Skalskas, rabarbarai, panakota, desertas, ispaninis šalavijas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
0 komentarai
-
DMN inf.1 komentarai
-
DMN inf.0 komentarai