Ginčas dėl sąskaitos naktiniame klube baigėsi masinėmis muštynėmis ir mosavimu kardais | kl.lt

GINČAS DĖL SĄSKAITOS NAKTINIAME KLUBE BAIGĖSI MASINĖMIS MUŠTYNĖMIS IR MOSAVIMU KARDAIS

Indijoje naktinio klubo lankytojai atsisakė apmokėti sąskaitą ir sukėlė muštynes su klubo darbuotojais. Jose buvo panaudoti net kardai.

Apie tai praneša „Nevs9Live“.

Lapkričio 5 dieną du vyrai ir trys moterys leido laiką viename Pančkulos miesto naktiniame klube. Apie 4 valandą ryto klubo darbuotojai paprašė svečių apmokėti 23 tūkstančių rupijų (258 eurai) sąskaitą.

Įkaušusi kompanija dėl pateiktos sumos sukėlė skandalą ir atsisakė mokėti. Ginčas dėl pinigų baigėsi muštynėmis.

Vienas iš konflikto iniciatorių į pagalbą pakvietė bičiulius. Netrukus į klubą atvyko net 12 pasipiktinusių klientų draugų.

Jie buvo ginkluoti pagaliais ir kardais. Atvykėliai iš karto puolė įstaigos darbuotojus.

Teigiama, kad konfliktą sukėlusių vyrų palydovės taip pat dalyvavo masinėse muštynėse. Jos daužė padavėjus rankomis ir kojomis, mosavo kardais.

Maža to, aštuoniolikmetį padavėją Jayantą agresyvūs nusikaltėliai apie 100 metrų tempė savo automobiliu. Vaikinas patyrė rimtų sužalojimų. Jam lūžo abi rankos. Jaunuolis paguldytas į ligoninę.

Policija tiria įvykusį incidentą. Kol kas nepranešama, ar buvo sulaikyti muštynių iniciatoriai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

zenklas barmenam

kad ne visi zmones loxai.... luzusios abi rankos karmos zenklas kad kitiems aferistams nebesinoretu gera alu skiest sventintu vandeniu...

Kardas

Jau atsirado ir riterių su kardais? Įdomu. Gal ir neblogai būtų nusikalti kokį kalaviją iš gero plieno, kad bet koks ruspalaikis "nepistų kas netingi", kaip atkreipė dėmesį Anonimas prieš 3 valandas.

Anonimas

Labusai atsilike papuasai. Juos pisa kas netingi o jie bijo net zodi pries pasakyti. Saunuoliai indai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS