Pavydėtina sėkmė: laimėjo pusantro milijardo dydžio aukso puodą | kl.lt

PAVYDĖTINA SĖKMĖ: LAIMĖJO PUSANTRO MILIJARDO DYDŽIO AUKSO PUODĄ

  • 11

Jungtinės Valstijos pasipildė dar vienu milijardieriumi. Amerikietis „Mega Millions“ loterijoje laimėjo beveik pusantro milijardo eurų aukso puodą. Apie laimėjimą pasakota LNK žiniose.

JAV nuo balandžio niekas nebuvo laimėjęs „Mega Millions“ aukso puodo, todėl prizas išaugo iki trečio pagal dydį Amerikos istorijoje – beveik 1,5 mlrd. eurų. Nors tikimybė laimėti tokio dydžio prizą yra maždaug viena iš 300 mln., kiekvienas bilietą perkantis amerikietis pasvajoja, kad pinigus susižers būtent jis.

Laimėtojas gali atsiimti šiek tiek mažesnę sumą iš karto arba visas prizas gali būti išmokamas dalimis per 30 metų.

„Dažniausia priežastis, kodėl laimėtojai iš karto nepasirodo, yra ta, kad jie pirmiausia kreipiasi į teisininkus, finansų patarėjus ir įsitikina, kad viskas kontroliuojama. Kai žinai, kad būsi nugalėtojas ir turėsi galimybę pakeisti tiek daug skirtingų žmonių gyvenimų – bus daugybė, kurie kreipsis į jus – turi neskubėti ir įsitikinti, kad tinkamai atlikai visus žingsnius“, – pasakojo loterijos atstovas Johnas F. Davisas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Pranešama, kad laimingas bilietas pirktas Floridos valstijos parduotuvėje.

Didžiausias Amerikos istorijoje aukso puodas laimėtas pernai. „Powerball“ loterijos laimėjimas tada buvo beveik 2 mlrd. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

RDFYjolf

1

Ela

Laimėjo pusantro milijardo DYDŽIO aukso puodą ... be pinigų, puodas "auksinis" ??? )

Kaunas

Todėl-tai kodėl gyveni?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS