Savo pinigus dalinantį dosnųjį kanadietį uždarė į ligoninę | kl.lt

SAVO PINIGUS DALINANTĮ DOSNŲJĮ KANADIETĮ UŽDARĖ Į LIGONINĘ

  • 0

Kanadietis Richardas Wrightas pateko į policijos ir psichiatrų akiratį už tai, kad atsitiktiniams nepažįstamiems žmonėms dalino savo pinigus – 50 ir 100 dolerių kupiūras, praneša Kanados „Metro News“.

R. Wrightas dalindamas pinigus teigė, kad žmonės turėtų už tai dėkoti Dievui, o jei pinigai jiems nereikalingi – turėtų perduoti tiems, kuriems reikia labiau.Kanados policija, gavusi pranešimą apie keistą dosnuolį, nusprendė, kad jam reikalinga medikų apžiūra. Vėliau R. Wrighto dukra Chelsea internete paviešino savo tėvo nuotrauką su žinute, kad jam neleidžiama palikti ligoninės, nors jis teigė neturintis jokių psichinių sutrikimų. Pasak Chelsea, jos tėvas dalino sutaupytus perteklinius pinigus tiems, kuriems jų reikia.

Ankstesniame „Metro News“ pranešime žmonės pasakojo, kad R. Wrightas jiems teigė gyvenantis miškuose ir kalbėjo apie judėjimą, kuris ateina paimti turtą iš turtingųjų ir išdalinti jį vargšams. Tuomet buvo iškelta klausimų apie jo psichinę sveikatą.

Tačiau Kanados Psichinės sveikatos asociacijos narė Bev Cadham teigia, jog R. Wrightas neturi protinių sutrikimų. „Jis yra dosnus žmogus, kuris daro gerus darbus ir nori padėti žmonėms“, – teigia gydytoja.

„Facebook“ susikūrė dosnuolio rėmėjų grupė, kuri ragina paleisti R. Wrightą ir tvirtina, kad jis dalino pinigus anonimiškai, kadangi nenorėjo dėmesio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS