Vienišas milijardierius nusprendė įsisūnyti sodininką ir užrašyti jam palikimą | kl.lt

VIENIŠAS MILIJARDIERIUS NUSPRENDĖ ĮSISŪNYTI SODININKĄ IR UŽRAŠYTI JAM PALIKIMĄ

Aštuoniasdešimtmetis Prancūzijos mados namų „Hermes“ paveldėtojas nusprendė savo palikimą užrašyti marokiečiui sodininkui ir jo šeimai.

Šveicarijoje gyvenantis Prancūzijos milijardierius Nicolas Puechas iš vienų seniausių mados namų direktorių tarybos pasitraukė 2014 metais. Tačiau jam liko 5,7 proc. „Hermes“ akcijų. Asmeninis N. Puecho turtas vertinamas 10 milijardų eurų.

Neseniai paaiškėjo, kad vienišas ir vaikų neturintis vyras netikėtai nusprendė pakeisti savo valią dėl turto palikimo. Pagal 2011 metais sudarytą testamentą, jo palikimas turėjo atitekti vienam labdaros fondui.

Tačiau šių metų gruodžio pradžioje Šveicarijos žiniasklaida sužinojo, kad dar 2022-ųjų spalį milijardierius nusiuntė savo advokatui laišką, kuriame parašyta, kad nori įsisūnyti savo sodininką ir palikti jam turtą.

Naujojo potencialaus milijardieriaus vardas nepranešamas, tačiau žinoma, kad jam 51-eri metai. Jis kilęs iš Maroko, vedęs ispanę. Pora augina du vaikus.

Fondas paskelbė, kad turtuolio sprendimas yra netikėtas ir vienpusiškas. Taip pat fondas pareiškė, kad jo veiklai iškilo grėsmė „dėl aplinkybių, kurių negalima kontroliuoti“.

Dabar testamento pakeitimas dar nebaigtas. Nežinia, kiek sodininkui atiteks milijardieriaus pinigų. Tačiau manoma, kad vien dividendų, kurie skiriami akcininkams, turėtų būti apie 40 milijonų eurų per metus.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Lietuvoje

toks dar is sodininko isieskotu jo viso gyvenimo alga! Juk furistams tai Lietuvos vergvaldziai formina "permoka" ir,iseinant is darbo - bando "susigrazinti"!

Barabanas

Giliai po barabanu.

Kam nori, tam palieka

Niekas neturi teisės kištis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS