Dėl atlikėjo ligos perkeliamas Č. Gabalio ir „Pelenų“ „Bryan Adams project“ koncertas | kl.lt

DĖL ATLIKĖJO LIGOS PERKELIAMAS Č. GABALIO IR „PELENŲ“ „BRYAN ADAMS PROJECT“ KONCERTAS

  • 2

„Pažaislio liepų alėjos vakaruose“ turėjęs įvykti Česlovo Gabalio ir „Pelenų“ „Bryan Adams project“ koncertas perkeliamas į 2021 m. rugpjūčio 10 d. 19 val.

„Netikėtai pablogėjus vieno iš atlikėjų sveikatai, esame priversti koncertą perkelti, o pakviesime susitikti tuomet, kai visi galės jaustis saugūs, – sakė vienas organizatorių Vitalijus Černel, – jei žiūrovams netiks perkelto koncerto data, kviesime juos pasirinkti kitą mūsų „Pažaislio liepų alėjos vakarų“ organizuojamą koncertą“.

Č. Gabalio balso tembras leidžia kiekvienam klausytojui pasijusti lyg tikrame atlikėjo B. Adams koncerte.

Dviejų dalių pasirodymas buvo brandintas ne vienus metus ir vis dar yra originaliai atnaujinamas. Šis projektas labai greitai pelnė plataus gerbėjų rato pripažinimą.

Labai atsiprašome, kad turime perkelti koncertą, tačiau sveikata šiandien yra šventas dalykas. Visi turime jaustis saugūs.

„Tai nėra muzikinė programa, kurią atliekame dažnai, – dalijosi grupės „Pelenai“ siela Gintas Banys, – o ir pats dainų atrankos procesas buvo tikrai sudėtingas. Rinkomės tuos kūrinius, kurie yra gerai žinomi publikai, mylimi, bet tai ne vienintelis kriterijus. Įtraukėme ir dainas, kurios patinka mums patiems“.

Pasak jo, muzikiniai sprendimai atlieps originalius dainų įrašus, kurių žmonės pripratę klausytis. Koncerte suskambės dainos „I do it for you“, „Hey Honey I'm Packing You In“, „Summer of '69“, „18 'til I die“ ir kitos.

Organizatorių nuotr.

„Labai atsiprašome, kad turime perkelti koncertą, tačiau sveikata šiandien yra šventas dalykas. Visi turime jaustis saugūs“, – kalbėjo G. Banys.

Rugpjūčio 10 d. 19 val. scenoje pasirodysiantys Č. Gabalis (vokalas), G. Banys (bosinė gitara), Audrius Piragis (gitara), Saulius Didžiulis (klavišiniai), Vaidotas Taurinskas (mušamieji), Žaneta Taurinskienė (pritariamasis vokalas) kvies roko gerbėjus pasileisti plaukus ir pašėlioti iš širdies.

GALERIJA

  • Dėl atlikėjo ligos perkeliamas Č. Gabalio ir „Pelenų“ „Bryan Adams project“ koncertas
  • Dėl atlikėjo ligos perkeliamas Č. Gabalio ir „Pelenų“ „Bryan Adams project“ koncertas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

A

cigona reikia i toki festivali atvežti - suteiks populiarumo , kašpirovskiai jau buvo ...

kažin

...kai vienuolės užleido restoranui plotus, ar nujautė, kad popsinė muzika ten bus pardavinėjama greta alkoholio ir kepsnių? Bet matyt chitriems organizatoriams iš Vilniaus visai patiko klasikinės muzikos "patikrinta" vieta, juk tiek Pažaislio, tiek šito festivalio raktinis žodis vienas ir tas pats - Pažaislis. O žiūrovais kartais apsirinka ir pataiko į popsinį renginį...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS