Į Kauno filharmoniją kviečia S. Krylovo vadovaujamas Lietuvos kamerinis orkestras | kl.lt

Į KAUNO FILHARMONIJĄ KVIEČIA S. KRYLOVO VADOVAUJAMAS LIETUVOS KAMERINIS ORKESTRAS

Į Kauno valstybinės filharmonijos surengtą jau du dešimtmečius gyvuojantį koncertų ciklą „Nuo Šv. Kalėdų iki Naujųjų metų“ šeštadienį įsitraukia ir Lietuvos kamerinis orkestras bei jo meno vadovas ir smuikininkas Sergejus Krylovas.

Kauniečiams šį kartą jis pristatys programą „Šventinė poema“.

Vienas iškiliausių ir labiausiai pasaulyje įvertintų Lietuvos kolektyvų šiandien ne tik išlaiko pasiektą aukštą meistriškumą, bet atkakliai ieško ir randa naujų kūrybinių išteklių, džiugina originaliomis programomis bei gyvomis klasikinių kūrinių interpretacijomis. Kritikai pabrėžia gyvą kolektyvo bei jo vadovo muzikinę partnerystę, virtuozišką kūrinių atlikimą. Orkestro vadovo ir solisto smuikininko S. Krylovo platus tarptautinis akiratis bei ryšiai, puikus muzikinis išsilavinimas, sceninė patirtis, interpretatoriaus talentas šį muzikantų kolektyvą tarsi pakėlė į naują profesinį lygį.

„Iš orkestro noriu to, ko siekiu ir pats: instrumentinės, techninės atlikimo kokybės, nuolatinių interpretacijos paieškų, kurioms peno teikia visą gyvenimą trunkantys tyrinėjimai“, – teigia meno vadovas.

Koncerte „Šventinė poema“ Kaune skambės orkestro ir S. Krylovo atliekami kompozitorių Nino Rota, Josepho Haydno, Ernesto Chaussono, Maurice'o Ravelio bei Camille'io Saint-Saënso kūriniai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...,gera MUZIKA maloniai nuTEIKIA,na....,

prastos neVERTA KLAUSYTIS...,kiekviena DIENA klausausi LRT KLASIKA arba INTERNETE pasiIESKAU kas labai paTINKA...,tai TIEK trumpai apie MUZIKA ir SAVE kaip ASMENYBE... TASKAS

KLAUSYTOJA

PUIKUS KONCERTAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS