Kauno studentai „Gargare“ šėls susipažinimo vakarėlyje | kl.lt

KAUNO STUDENTAI „GARGARE“ ŠĖLS SUSIPAŽINIMO VAKARĖLYJE

  • 0

Būsimieji pirmakursiai ir jų vyresni kolegos iš visų Lietuvos aukštųjų mokyklų kviečiami į tradicinį susipažinimo vakarėlį, kurį organizuoja „VDU radijas“. Rugpjūčio 30 d., penktadienį, 21 val. jaunimas jau antrus metus iš eilės rinksis Kauno lofte „Gargaras“ (Raudondvario pl. 101).

Mokslo metų pradžią paminėti kvies daugybė žinomų atlikėjų. Elektroniniu skambesiu rūpinsis Jonas Deep, charizmatiškieji Carl Canni ir Paul de Man bei neeiliniais muzikiniais projektais garsėjantys „Dapa Deep“. Juos scenoje pakeis „Garbanotas Bosistas“ – sparčiai populiarėjanti vilniečių kompanija, savitai derinanti roko ir bliuzo ritmus. Vakaro vinimi taps viena ryškiausių šiuolaikinės muzikos pažibų „Golden Parazyth“ – grupė, kurios išskirtinė alternatyvi elektronika jau pelnė jai pripažinimą ne tik Lietuvoje.

VDU studentams ši fiesta bus visiškai nemokama – į renginį bus galima patekti pateikus studento pažymėjimą, o jo neturintys pirmakursiai bus įleidžiami su skrajutėmis, kurias jie galės gauti įvadinės savaitės renginių metu arba apsilankę „VDU radijo“ studijoje (S. Daukanto g. 28, II a.) ir Studentų atstovybėje (S. Daukanto g. 27). Kitų aukštųjų mokyklų studentams įėjimas į renginį kainuos 10 litų.

Vakaro dalyviams garantuojamos ne tik linksmybės, bet ir patogesnė kelionė namo – susipažinimo vakarėlio proga 13N troleibuso maršrutas bus pratęstas nuo Kauno pilies iki pat „Kėdainių gatvės“ stotelės, prie kurios įsikūręs „Gargaras“. Ši transporto priemonė specialiu grafiku kursuos visą naktį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS