„Žalgirio“ areną sprogdins disko muzikos legendos | kl.lt

"ŽALGIRIO" ARENĄ SPROGDINS DISKO MUZIKOS LEGENDOS

  • 6

Lapkričio 29 dieną Kauno "Žalgirio" arenoje pirmą kartą koncertuos tūkstančius gerbėjų pasaulyje turintys atlikėjai Fancy, Sandra ir grupė "Joy".

Lapkričio 29 dieną Kauno "Žalgirio" arenoje pirmą kartą koncertuos tūkstančius gerbėjų pasaulyje turintys atlikėjai Fancy, Sandra ir grupė "Joy".

Įspūdingą karjerą tęsiančių dainininkų koncertas jau dabar pranoko organizatorių lūkesčius. Jau šluote iššluoti visi pigiausi bilietai, o iš viso parduota per 4000 bilietų. 

Į vienintelį koncertą Baltijos šalyse atvyks ir didelis desantas gerbėjų iš Latvijos – tai patvirtino bilietus platinančios bendrovės „Ticketpro“ atstovai.

Vokietijos dainininkas Manfred Alois Segieth pasaulyje žinomas vardu Fancy. Kadaise tėvo mokytis į vienuolyno mokyklą išsiųstas Fancy aukso amžių išgyveno devintajame-dešimtajame dešimtmetyje. Turbūt su žiburiu ne tik Europoje reikėtų ieškoti žmogaus, negirdėjusio italų bei euro disko stiliaus atlikėjo Fancy superhitų "Slice Me Nice", "Flames of Love", "Chinese Eyes", "Bolero", "Lady of Ice".

Disko karaliene vadinama buvusi grupės "Arabesque" vokalistė bei garsaus muzikinio projekto "Enigma" dalyvė Sandra pasaulį lyg bombomis apmėtė savo hitais – "Maria Magdalena (I’ll Never Be)", "Heaven Can Wait", "In The Heat Of The Night", "Secret Land", "Little Girl", "Hiroshima", o prieš dvejus metus išleido jau keturioliktąjį savo albumą "Stay In Touch".

"Touch by Touch", "Valerie", "Hello", "Japanese Girl". Neseniai savo įspūdingos karjeros 25-metį atšventusios austrų grupės "Joy" hitų sąrašą galima tęsti ir tęsti. Buvęs policininkas, istorijos ir vokiečių kalbos mokytojas bei didžėjus į savo koncertus iki šiol sutraukia minias klausytojų.

GALERIJA

  • Fancy
  • „Joy“
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

sitas:)

cia 1989m diskotekose grojo

bus geras pelnas

tik ne į Kauno savivaldybės biudžetą....................

o kiek

bilietai pleminariai kainuoja??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS