Ir padirbėjo, ir pridirbo: suformavo naują šiukšlyną | kl.lt

IR PADIRBĖJO, IR PRIDIRBO: SUFORMAVO NAUJĄ ŠIUKŠLYNĄ

Panemunės pievose prie Kulautuvos kelias dienas staugė medieną smulkinanti techniką – savivarčiai pildėsi į biokurą perdirbtais krūmynais.

Tačiau triukšmingai padirbėjusi technika ir ją prižiūrėję vyrai paliko krūvas šiukšlių: šakų, šakelių ir kamienų sąvartyną.

Kaip žinoma, nesutvarkyta vieta traukia šiukšles, tad medienos smulkinimo aikštelėje jau pasirodė ir buitinės atliekos – padanga, plastikiniai buteliai. Panašu, kad netoli senosios Kulautuvos prieplaukos, Panemunės pievų gamtos apsuptyje formuojasi naujas sąvartynas.

Apie tai portalui kauno.diena.lt pranešęs Kulautuvos gyventoja atsiuntė ir besiformuojančio sąvartyno nuotraukų.

GALERIJA

  • Ir padirbėjo, ir pridirbo: suformavo naują šiukšlyną
  • Ir padirbėjo, ir pridirbo: suformavo naują šiukšlyną
Skaitytojo nuotr.
Gairės: Sąvartynas, atliekos, Kulautuva, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Jonas

Kažkieno ramybę sudrumstė... , o geras žemės kąsnelis ( žemės ), geroj vietoj ...Taigi supus tos šakelės , o dar ir laužo prakurom šakelių galit pasiimti ...

Trumpai

Ką veikia Kulautuvos seniūnė?..."sunkiai dirba" kabinete??

Senjora

Tai naujiena!! Kas darosi miškuose tarp Kauno ir Jonavos! Po kirtimų baisu į mišką išeirlti, aibė stambių šakų, apie smulkias nėr net ko kalbėti, didieji verslininkai, savininkai rūpinasi tik greitu pelnu. Dažnai galvoju, negi nereikia biokatilinėms tų šakų, negi tikrai kūrenamos plastmasės atliekos? Kur aplinkosaugos darbuotojai? Deja ...galbūt gamtos stichijos privers kitaip žiūrėti į pačią gamtą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS