Kaunas ieško penkių mokyklų direktorių | kl.lt

KAUNAS IEŠKO PENKIŲ MOKYKLŲ DIREKTORIŲ

  • 8

Kas taps S. Dariaus ir S. Girėno bei J. Jablonskio gimnazijų, Senamiesčio progimnazijos, Veršvų vidurinės mokyklos ir Kauno specialiosios mokyklos direktoriais? Atsakymai į šiuos klausimus paaiškės netrukus. Kauno miesto savivaldybės paskelbti konkursai baigsis šios savaitės pabaigoje.

„Mokykla pagal savo reikšmę miesto ir valstybės ateičiai yra svarbiausia institucija, už kurią yra atsakinga savivaldybė. Šioje srityje norime įpūsti naujų vėjų, todėl ieškome žmonių su šiuolaikišku požiūriu, vadybiniais įgūdžiais ir lyderio savybėmis. Kandidatų ieškome ne po antklode, o viešai ir atvirai. Tikiuosi, kad visuose konkursuose turėsime daug stiprių žmonių, iš kurių bus išrinkti geriausi“, - teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Pretendentų į direktoriaus poziciją dokumentai priimami iki lapkričio 11 dienos (Laisvės al. 94A, kab. nr. 336). Detalesnę informaciją suteiks Kauno savivaldybės Personalo valdymo skyriaus vyriausioji specialistė Džiuljeta Varanauskienė (tel. nr. 42 31 16). 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

cha cha

konkursai, auditas it pan.sukelia tik juoką.

na

konkursai tikrai žinomi, bus giminių giminės. O kada įstaigų direktorius seniukus pakeis konkurso tvarka, per ilgai užsibuvę irgi. 5 metus padirektoriavai ir turėtų žygiuoti, nes labai paskui visagaliais tampa

Rega

Perskaičiusi pavadinimą,išsigandau,pamaniau-direktoriai kažkur prapuolė ar, padarę nusikaltimus,kažkur pasislėpė.O čia...Tai gal reikėjo bent paaiškinti,kas su tais buvusiais direktoriais atsitiko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS