Kaunietė apie kelio ženklus sankryžose: ir kada jie apsispręs? | kl.lt

KAUNIETĖ APIE KELIO ŽENKLUS SANKRYŽOSE: IR KADA JIE APSISPRĘS?

  • 10

Kaunietę nustebino per porą dienų sankryžoje pasikeitę kelio ženklai. 

"Vis neapsisprendžia, kokius ženklus pakabinti Partizanų - Pramonės gatvių sankryžoje", – virtualioje erdvėje sekmadienį rašė moteris.

Ji pasidalijo ir nuotraukomis, kurios atspindi per porą dienų įvykusius kelio ženklų pokyčius.

"Nuotrauka kairėje daryta spalio 5 dieną, dešinėje – spalio 7 d. Neapsigaukite", – patarė kaunietė.

Nuotraukose matyti, kad spalio 5 dieną iš antros kelio juostos buvo galima sukti tik į kairę, o iš pirmos – važiuoti tiesiai ir sukti į dešinę. Sekmadienį, anot moters, iš antros kelio juostos jau galima sukti į kairę ir važiuoti tiesiai, o iš pirmos juostos – tik sukti į dešinę.

Portalas kauno.diena.lt penktadienį rašė apie klaidinančius ženklus Muravos sankryžoje. Muravos sankryžoje vairuotojų kelias dienas laukia išbandymai. Čia keičiama eismo tvarka, todėl reikia atidžiai stebėti naujai atsiradusius kelio ženklus.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

...

Ir kas gali paneigt kad Kero šizofrenija progresuoja... bet ką pasakyt apie jį vis laikančius?..

Zoro

Pilnas miestas kvailysciu! Issukimas is Dariaus ir Gireno - viena juosta 2 sviesoforai kabo. Posukis is Sukileliu i Laso gatve - sviesoforas kabo sone. Beveik prie kiekvieno miesto sviesoforo sustojus ties linija, nesilankstydamas ir nesikraipydamas nematai nei vieno sviesoforo... kokie debilai juos kabina ir kas visa tai kontroliuoja?

taip

keliu policija sudaro salygas skubantiems/ o skuba visi/ daryti pazeidimus ir avarijas taip uzdedant dideles baudas ir tai socmafijos ismislas kaip ir pido kandidatas i /pasimelzianciuju luoma/.......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS