„Kauno dienos“ studijoje – D. Mackela: apie narkotikus ir sprogmenis mokyklose | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – D. MACKELA: APIE NARKOTIKUS IR SPROGMENIS MOKYKLOSE

  • 7

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi vienas žinomiausių Lietuvos policijos pareigūnų Dalius Mackela.

Mokyklas aptverti, įrengti vaizdo stebėjimo kameras, tikrinti moksleivių kuprines. Tokie pasiūlymai šiuo metu vis garsiau skamba iš aukščiausių šalies pareigūnų lūpų. O jei į spygliuota tvora aptvertas teritorijas dar įleistume vilkšunių, gal tikrai išspręstume jaunimo svaiginimosi problemas?

Ir ką apie sklandančią idėją ugdymo įstaigas paversti sustiprinto režimo zona mano D. Mackela? Jis jau daug metų organizuoja jaunimo stovyklas, kuriose apsieina ir be tvorų, ir be vaizdo stebėjimo kamerų. Nors vaikai stovyklose net negali naudotis mobiliais telefonais, tačiau į jas netelpa visi norintys.

Kaip D. Mackelai pavyko sukurti savo „mini Islandijos“ modelį su kukliu finansavimu? Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje su Policijos mokyklos vyriausiuoju instruktoriumi pirmiausiai apie tai, ką daryti, kad vaikai nenorėtų svaigintis, o ne kaip kovoti su vėjo malūnais, aptveriant juos tvora.

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Dalius Mackela <span style=color:red;>(dešinėje)</span>
Redakcijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kritikams ir žinovams

Čia, kurie pilate srutas ant savo Kolegos, gal galite vardus pasirašyti, nes kitokiu atveju esate labai iš blogo žodžio vargšiukai! :)

Cirkas išvyko, bet vienas darbuotojas liko

Užstrigai senovėje, viskas pasikeitė. Stipriai atsilieki ir nesusitvarkai su savo dėmesio troškimo sindromu. Darosi panašu į desperaciją norint, kad nors kažkas pamatytų. Nebeužtenka tikrinti kišenes ir filmuotis vaidybiniame filme farai, kad būti reikšmingu. Tai dviveidis kokio daugelis nematėte savo gyvenimuose. Linkėjimai nuo bendruomenės pareigūnų.

...

Daryt random patikrinimus ir baust! Kitaip tariant nemusi tai ir neklausys!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS