Mažametes sukrėtė pamatytas vaizdas: prie lango – vyras nuogais lytiniais organais | kl.lt

MAŽAMETES SUKRĖTĖ PAMATYTAS VAIZDAS: PRIE LANGO – VYRAS NUOGAIS LYTINIAIS ORGANAIS

Pakėlusios akis į daugiabutį mažametės išvydo šokiruojantį vaizdą – apnuoginęs lytinius organus prie atverto lango bute stovėjo vyras. Apie genitalijas demonstravusį nuogalių išgirdusi vienos mergaitės mama pranešė policijai. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šitoks veiksmas trečiadienį, liepos 26-ąją, 16.30–17 val., virė Kaune, viename iš Taikos prospekte esančių daugiaaukščių. Greta jo įrengtoje vaikų žaidimų aikštelėje buvusios 12-ikos, 11-ikos bei 8-erių metų mergaitės ir tapo traumuojančio įvykio liudininkėmis.

Išvydo traumuojantį vaizdą

„Vyresnio amžiaus, žilų plaukų vyras bute, prie lango, akivaizdu, pasilipęs aukščiau, stovėjo taip, kad matytųsi jo visiškai nuogi lytiniai organai. Dukra iš karto man paskambino ir papasakojo. Pasakiau, kad nufotografuotų priartindama vaizdą. Tačiau kai vyras pamatė, kad telefonu mergaitė bando jį užfiksuoti, ant lango užtraukė dieninę užuolaidą. Bet ir per ją viskas matėsi. Siaubinga!“ – portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasakojo vienos mažametės mama.

Skaitytojos nuotr.

Vyras bute, prie lango, akivaizdu, pasilipęs aukščiau, stovėjo taip, kad matytųsi jo visiškai nuogi lytiniai organai.

Moteris pridūrė, kad tuo metu pusnuogis nepažįstamasis netenkino savo aistros lytiniu būdu. Jis, galimai, tik stebėjo vaikus. Jau kitą dieną apie šį įvykį kaunietė pranešė policijai. Mažametės mama neslėpė dvejojusi, ar pareigūnams pranešti verta, nes vyras nuogais lytiniais organais, stovėjo prie atverto lango bute, o ne viešojoje erdvėje, kur įprastai galima pamatyti panašiai besielgiančius ekshibicionistus.

„Suprantu, kad toks elgesys nėra normalus, bet ar galima kažką padaryti?“ – retoriškai klausė ji.

Kaunietė teigė, kad apie tokio pobūdžio to paties vyro elgesį iš dukros esą jau buvo girdėjusi prieš kelerius metus. Tačiau tuomet vaikščiodama prie minėto daugiabučio bei stebėdama situaciją, nuogalio mergaitės mama taip ir nepamatė. „Pagalvojau, kad vaikams tik pasirodė, gal ne taip suprato...“ – svarstė pašnekovė, bet užfiksuotas pastarasis atvejis liudija, kad mažametės žodžiai vis dėlto nebuvo laužti iš piršto.

Moteris pridūrė – greta daugiabučių, supančių žaidimų aikštelę, yra ir vaikų darželis. Ji baiminosi, kad tokį nepažįstamo vyro „šou“ prie buto lango gali pamatyti ir ten ugdomi vos kelerių metų vaikai.

Po žinios – pasipiktinimas

Dukros papasakotos situacijos aprašu bei nuogaliaus nuotrauka pašnekovė pasidalijo ir socialiniame tinkle „Facebook“ tikėdamasi, kad atsiras daugiau tėvų, kurių vaikus taip pat galėjo sukrėsti pamatytas vaizdas. Čia kaipmat kilo sujudimas, nors, laimė, kitų šio įvykio mačiusių mažamečių neatsirado.

Skaitytojos nuotr.

„O, siaube! Izoliuoti tokį, kol nusikaltimas dar neįvykęs!“ – rašė prie įrašo komentavusi Rasa. „Matosi, kad atsiklaupęs ant palangės arba atsistojęs ant kėdės“ – pasibaisėjo Karina. „Gal jaučia malonumą stebėdamas vaikus“, – svarstė Jolita. „Anksčiau tykodavo miškeliuose su paltais, dabar nebeapsikrauna“, – tarstelėjo Ana. „Nes niekas nebaudžia – jie nebijo!“ – konstatavo Benita.

O, siaube! Izoliuoti tokį, kol nusikaltimas dar neįvykęs!

Daugelis internautų vienbalsiai teigė – pamačius tokį vaizdą reikėtų nedelsiant skambinti policijai ir tramdyti genitalijas rodantį nuogalių baudomis. „Gaus baudą, gal pradės mąstyti“, – vylėsi Jovita. „Blogiausia, kad policija nelabai kuo gali padėti: jis – savo namuose ir niekas neįrodys, kad tai daro specialiai prieš vaikus“, – įsitikinusi Daiva. „Tik susivienijimas gali padėti. Policija tokių nebaudžia. Reikia kelių rimtų vyrukų pas tą iškrypėlį „į svečius“‘, – socialiniame tinkle rėžė dar viena moteris.

Atsidūrė policijos akiratyje

Kauno apskrities pareigūnai portalo kauno.diena.lt žurnalistams patvirtino gavę pranešimą apie įvykį Taikos prospekto daugiabutyje. Šiuo metu jie nustatinėja bute gyvenantį asmenį ir aiškinasi aplinkybes. Pasak pareigūnų, anksčiau skundų dėl tokio pobūdžio vyro elgesio šiuo adresu sulaukta nebuvo.

Pasiteiravus, ar šis lytinių organų demonstravimas bute, prie atverto lango, kai vaizdas buvo matomas aplinkinių, galėtų būti traktuojamas kaip nusikaltimas, pareigūnai teigė, kad, remiantis pirminiu pranešimu, nusikalstamos veikos požymių nėra. Tačiau pakartojo besiaiškinantys įvykio aplinkybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (83)

ALGIRDAS.

Jeigu moteris nuoga , atsukusi užpakalį į langą ir dar kojos aukštyn , TAI ATRODO KAIP LEMPUTĖ .

ALGIRDAS.

Jis buvo SAVAME BUTE -TAI YRA PRIVATI TERITORIJA IR TEN JIS GALI VISĄ LAIKĄ BŪRI NUOGAS , o malaletkos lai nesidairo pro svetimų butų langus ir dar ne pirmame aukšte

>>>Anonimas \\\\\.../////

>Taip iškrypėli,bet kai su nuogu by..iu vakštai tai malonėk užuolaidas užsitraukti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS