Senus metus Kauno taryba palydi pakeisdama mero komandos sudėtį | kl.lt

SENUS METUS KAUNO TARYBA PALYDI PAKEISDAMA MERO KOMANDOS SUDĖTĮ

Kauno miesto taryba pritarė iš vicemero pareigų atleisti Rasą Šnapštienę. Ji toliau dirbs miesto taryboje, o mero pavaduotojo postas kol kas lieka tuščias.

Apie tai, kad R.Šnapštienė palieka Visvaldo Matijošaičio komandą buvo pranešta dar gruodžio viduryje, tačiau tik paskutiniame šių metų tarybos posėdyje prašymas buvo patenkintas. Slapto balsavimo metu tokiam sprendimui pritarė 29 miesto tarybos nariai, nei vienas nepabalsavo „prieš“. Taip pat nebuvo tokių, kurie nuo klausimo susilaikytų, tačiau penki tarybos nariai visai nebalsavo.

„Vieningo Kauno“ frakcijos narė Kauno mero bendražyge buvo nuo pirmosios kadencijos, o dabar savo pasitraukimą motyvavo asmeninėmis priežastimis.

„Tai yra asmeninis R.Šnapštienės apsisprendimas ir mes jį gerbiame. Tikiu, kad ji išliks stiprios komandos dalimi, toliau eidama Kauno miesto tarybos narės pareigas“, – yra minėjęs Kauno meras V.Matijošaitis.

Tai yra asmeninis R.Šnapštienės apsisprendimas ir mes jį gerbiame.

„Esu dėkinga už suteiktą pasitikėjimą ir galimybę prisidėti prie reikšmingų procesų, kurie davė impulsą mūsų miestui augti. Neabejoju, kad kolegos išlaikys tą pagreitį, pasiektą per penkerius intensyvaus darbo metus. Stengsiuosi prisidėti prie jų tęstinumo aktyviai veikdama Kauno miesto taryboje“, – kiek anksčiau yra sakiusi R.Šnapštienė.

Dabar jau buvusi mero pavaduotoja buvo atsakinga už bendravimą su bendruomenėmis, ryšių su nevyriausybinėmis organizacijomis palaikymą. Taip pat ji kuravo socialinius reikalus, sveikatos apsaugos, švietimo bei viešojo valdymo modernizavimo sritis.

Paskutiniame 2020-rų metų tarybos posėdyje į vicemero postą joks kandidatas nepateiktas, tad naujo komandos nario bus ieškoma tik kitais metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

naivuolis

kad visa toji tarybe bijo matijošaičių klano - liks be geros algos visi! Nesmagu, nei su šnapštiene, nei be jos:))

Tai

geresnės dovanos Kauno miestui Kalėdų proga negalėčiaiu sugalvot.

jo

tikiuosi be Šnapštienės bus mažiau turgaus, o daugiau darbo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS