Svarbu vairuotojams: dvi naktis kone judriausioje Kauno sankryžoje dirbs kelininkai | kl.lt

SVARBU VAIRUOTOJAMS: DVI NAKTIS KONE JUDRIAUSIOJE KAUNO SANKRYŽOJE DIRBS KELININKAI

  • 2

Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje keičiama asfalto danga. Dėl kelio darbų transporto eismas nebus ribojamas, tačiau pro asfaltavimo techniką vis tiek nebus taip paprasta pravažiuoti.

Ketvirtadienį į darbus važiavę kauniečiai pastebėjo, kad vadinamojoje „aklųjų“ sankryžoje neliko viršutinės asfalto dangos, jau sudėlioti kelio ženklai apie vykdomus darbus. Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kokie darbai čia bus atliekami.

„Asfaltavimo darbai sankirtoje prasidės balandžio 28 d., naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Artimiausias dvi naktis, nuo 22 iki 6 val., Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje bus atliekami asfaltavimo darbai. Tam, kad kelininkai darbus atliktų laiku, vairuotojų prašoma nurodytu laiku rinktis kitus kelionių maršrutus“, – portalui komentavo Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Tiesa, specialistas pažymėjo, kad automobiliams ir toliau bus leidžiama kirsti šią svarbią eismo arteriją, tačiau vis tiek, esant galimybei, geriau rinktis kitus kelius ir netrukdyti kelininkams laiku atlikti jiems patikėto darbo.

Prašoma nurodytu laiku rinktis kitus kelionių maršrutus.

„Suremontavus Tvirtovės alėją ir Taikos prospektą liko susidėvėjusi ir duobėta Savanorių pr. sankryžos asfalto danga, jungianti šias gatves. Remontą planuojama užbaigti šeštadienį ryte. Dėl atliekamų darbų eismas sankryžoje nebus uždaromas“, – kalbėjo A.Pakalniškis.

Primename, kad prieš kelis metus buvo kapitaliai sutvarkyta Savanorių prospekto atkarpa nuo miesto centro iki sankryžos su Taikos prospektu sutvirtinta ir Savanorių prospekto įkalnė. Tada žadėta sutvarkyti ir likusią atkarpą iki miesto riboženklio, tačiau jei keli metai tokie planai atidėliojami. Į šių metų gatvių tvarkymo planus likusi Savanorių prospekto atkarpa taip pat nebuvo įtraukta.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

algis

gal kas galit pasakyti kodel netvarkoma atkarpa savanoriu pr nuo taikos pr iki muravos sankryzos.kazkas baisaus .ir cia miesto veidas ivaziavus i kauna.meras turbut nevazineja sia atkarpa.

Kostas

dekui uz sutvarkyta kiema Ukmerges 10-12-14

SUSIJUSIOS NAUJIENOS