Aiškėja, kad griovyje skendusį vyrą išgelbėjo Kauno prokuroras: virš dumblo buvo iškilusi tik ranka | kl.lt

AIŠKĖJA, KAD GRIOVYJE SKENDUSĮ VYRĄ IŠGELBĖJO KAUNO PROKURORAS: VIRŠ DUMBLO BUVO IŠKILUSI TIK RANKA

  • 10

Sekmadienio vakarą kartu su savo augintiniu išėjęs pasivaikščioti Kauno apygardos prokuratūros Trečiojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Vingaudas Rinkevičius išgelbėjo žmogaus gyvybę.

Vakare, beveik 23 val., Garliavoje vedžiojęs augintinį prokuroras išgirdo keistą gargaliavimo garsą, į kurį sureagavo ir jo šuo. Prokuroras, eidamas link skleidžiamo garso, melioracijos griovyje pastebėjo įsiridenusį žmogų, kuris dar viena ranka nevalingai mojavo, o likusiu kūnu jau buvo paniręs į dumblą bei dumbliną vandenį.

V. Rinkevičius, vos tik pastebėjęs skęstantį asmenį, pats įbrido į griovį ir už pečių ištraukė ten gulėjusį vyrą bei operatyviai iškvietė specialiąsias pagalbos tarnybas.

Atvykus tarnyboms, greitosios pagalbos medikai ėmė masažuoti ir šildyti stipriai sušalusį vyrą, o prokuroras dar iš namų ir atnešė pora kibirų karšto vandens, jog būtų galima nuplauti purve mirkusį vyrą ir greičiau jį sušildyti.

Išgelbėtasis, kuris ir policijai pasirodė neblaivus, tačiau jo girtumas įvykio vietoje nepatikrintas, skubant jį perduoti greitosios medikams, skubiai išvežtas į gydymo įstaigą detalesnei apžiūrai.

Vakar, vykdymas pro tą pačią vietą, prokuroras pasirūpino ir šeimininko augintiniu, kuris ant kranto ištikimai laukia sugrįžtančio savo šeimininko.

Prokuratūros nuotr.

Prokuroras, pasakodamas apie šį įvykį, pasidžiaugė, jog žmogui pavyko padovanoti antrąją gyvybę.

Kaip jau rašėme, nors išgelbėtas 1981 m. gimęs garliaviškis nelabai norėjo pasakoti, kas jam atsitiko, manoma, kad šiuose spąstuose jis atsidūrė dėl savo girtumo.

Anot policijos atstovės, jokio tyrimo dėl šio specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlusio įvykio jie greičiausiai nepradės. Belieka įsivaizduoti, kuo viskas galėjo baigtis, jeigu, kaip sakoma, velnias, ir šį kartą paglobojęs išgėrusįjį, nebūtų atsiuntęs jam pro šalį ėjusio minėto praeivio.

GALERIJA

  • Aiškėja, kad griovyje skendusį vyrą išgelbėjo Kauno prokuroras: virš dumblo buvo iškilusi tik ranka
  • Aiškėja, kad griovyje skendusį vyrą išgelbėjo Kauno prokuroras: virš dumblo buvo iškilusi tik ranka
Prokuratūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Be

Kurybingos pabaigos straipsnio parasyt negalima. Pasirodo, zmogus buvo isgelbetas su velnio pagalba. Butinai zurnalistui israsykit premija.

keidanskas

Pagarba prokurorui,bet,perskaičius paskutinį sakinį,kad gelbėtoją atsiuntė nelaimėlį globojęs velnias,sutrikau.

Kukas

O prokuroras cia sito suniuko vardas ar profesija?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS