Apie „drifterio“ pasirodymą Senamiesčio gatvelėse rėžė tiesiai: dalbajo*** (papildyta) | kl.lt

APIE „DRIFTERIO“ PASIRODYMĄ SENAMIESČIO GATVELĖSE RĖŽĖ TIESIAI: DALBAJO*** (PAPILDYTA)

  • 8

Prieš kelias dienas socialiniame tinkle „Instagram“ įkeltas vaizdo įrašas, kuriame vyras filmuojasi, kaip pavojingai automobiliu slidinėja Kauno senamiesčio gatvelėse. Toks chuliganiškas vairavimas vairuotojui gali užtraukti rimtų nemalonumų.

Vos per kelias dienas į „Instagram“ įkeltas vaizdo įrašas sulaukė gausybės peržiūrų. Matyti, kaip vyras slysta iš Jonavos gatvės į Šv. Gertrūdos gatvę. Pavojingas šonaslydžio manevras atliktas šviesiu paros metu. Matyti, kad automobilis slidinėja gatvėje, nors visai šalia stovi kiti automobiliai.

„Instagaram“ vartotojas Swixas prie savo įrašo pridėjo ir kelias grotažymes, anglų kalba žyminčias šonaslydį, kad tai daroma miesto gatvėse. Taip pat paminėta, kad tokie veiksmai atlikti „Daihatsu Coure“ automobiliu. Per kelias dienas šis vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 14 tūkst. patiktukų be šimtų komentarų.

 

 

Tiesa, internautai nevienareikšmiai vertino tokius vairuotojo veiksmus.

Vieni sveikino, tikino, kad tai gražaus vairavimo pavyzdys ir kvietė jėgas išbandyti šonaslydžio varžybose, tačiau buvo ir kitokių nuomonių. Žmonės tikino, kad toks vairavimas siaurose Senamiesčio gatvėse – netoleruotinas.

„Dalbajo***. Kaip prišikta Lietuvoje drifto renginių, bet vis tiek atsilupę idiotai savo laimę gatvėse bando“, – pasisakė vienas internautas.

„Pamatyčiau tave bedriftinant, nufilmuočiau ir, žinok, basas liktum“, – apie neatsakingą vairavimą ir perdavimą policijai, rėžė kitas „Instagaram“ vartotojas.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovės informavo, kad šis įvykis policijai žinomas. Pradėta administracinio nusižengimo teisena pagal LR Administracinio nusižengimo kodekso 420 str. 2d. (Chuliganiškas vairavimas t. y., pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui keliantis Kelių eismo taisyklių pažeidimas dėl chuliganiškų paskatų).

Toks vairavimas užtraukia baudą vairuotojams nuo 450 iki 550 eurų. Neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 750 iki 1 tūkst. eurų, taip pat privaloma skirti teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo vienų iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Idomu,

tie "rezejai" tam "herojui" i akis tai pasakytu? Ar tik atsiklauptu ir issiziotu? Faktas,kad tai banditas,bet kurgi jus,"didvyriai",realybeje!? Kieti tik prie kompu,antra ranka "reztuka" maigyti...

a

ar cia is krakiu kaimo kur yra du trenkti ale broliai bet skirtingu tevu.

tenj senamiesti kameru uzteks

kad indentifikuotu sita visgaidi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS