Avarija Ateities plente: BMW nuskynė kamerų „inkilą“ | kl.lt

AVARIJA ATEITIES PLENTE: BMW NUSKYNĖ KAMERŲ „INKILĄ“

  • 19

Trečiadienio rytą Ateities plente, netoli parduotuvės „Lytagra“, įvyko eismo nelaimė, kurio metu nušluotas stulpas su eismą stebėjusiomis kameromis.

Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ internautai pasidalijo informacija, jog Ateities plente įvyko eismo nelaimė. Matyti, kad vienas automobilis įsirėžė į kelio atitvarus. Be to, ant kelio guli ir vaizdo stebėjimų kamerų stulpas, ant kurio buvo sumontuotas ne vienas įrenginys.

Internautai dėl tokio eismo įvykio negailėjo pašaipių replikų, esą dabar galima iš Kauno išvažiuoti neturint privalomojo civilinio draudimo ar techninės apžiūros, nes kameros nebestebės vaizdo.

„Atsiprašome, Kaunas tvarkosi“, – pajuokavo Eugenijus.

Nes čia absoliutų kosmosą kainuos padengti žalą.

„Ar kaltininko draudimas padengs valstybinio turto nuostolius? Nes čia absoliutų kosmosą kainuos padengti žalą“, – svarstė Paulius.

Kiti antrino sakydami, kad šį kartą avarijos kaltininkas taikliai pataikė, nuversdamas vaizdo stebėjimo kamerų „inkilą“.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt nurodė, kad eismo įvykis Ateities plente įvyko ryte, apie 8 val. Pranešta, kad BMW automobilis, vairuojamas 1986-ais metais gimusio vyro, atsitrenkė į apšvietimo stulpą. Įvykio metu žmonės nenukentėjo, todėl užpildyta eismo įvykio deklaracija.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, rėžėsi į stulpą, kamerų inkilas, stebėjimo kameros
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Kirminas

Atvirkstinis variantas BMW kamikadze nukale dronus .Dar ne vieno reiks kamikadzes.

Jonas

Jau geriau tegul kameras su inkilais, nei stoteles su zmonemis

Soferukas

Ir vel atlepausis kauno "gaidelis" su bmw pavarte kelio stulpus..o galejo kelio stotele istaskyt...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS