Baltarusiškas cigaretes slėpė automobilio sėdynėse ir po kilimėliais | kl.lt

BALTARUSIŠKAS CIGARETES SLĖPĖ AUTOMOBILIO SĖDYNĖSE IR PO KILIMĖLIAIS

  • 3

Iš Baltarusijos gabentas kontrabandines cigaretes muitininkai aptiko automobilio sėdynėse ir po kilimėliais.

Kaip ketvirtadienį pranešė Kauno teritorinė muitinė, Raigardo kelio poste muitinės pareigūnai sulaikė mikroautobusą su nelegalių cigarečių kontrabanda: visame automobilyje buvo išslapstyta 327 pakeliai rūkalų.

Iš Baltarusijos per Raigardo kelio postą į Lietuvą mikroautobusu „Volkswagen  Multivan“ atvykęs Baltarusijos pilietis deklaravo, kad draudžiamų, ribojamų ar apmokestinamų prekių bei daiktų neveža.

Tačiau rūkalai buvo aptikti per muitinį patikrinimą įvairiose transporto priemonės vietose: sėdynėse, po automobilio salono apdailos detalėmis, stoge ir grindų kilimėliais.

Suskaičiavus paaiškėjo, kad čia esančiose ertmėse iš viso slėpti 327 pakeliai cigarečių – „NZ Gold“ ir „Minsk Superslims“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Muitinės pareigūnai sulaikė cigaretes ir automobilį, o pažeidėjui surašė administracinio nusižengimo protokolą.

Už šią kontrabandą gresia piniginė bauda, nelegaliai gabentų tabako gaminių ir automobilio konfiskavimas.

GALERIJA

  • Baltarusiškas cigaretes slėpė automobilio sėdynėse ir po kilimėliais
  • Baltarusiškas cigaretes slėpė automobilio sėdynėse ir po kilimėliais
  • Baltarusiškas cigaretes slėpė automobilio sėdynėse ir po kilimėliais
Kauno muitinės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pirmyn

Pradžioj sukuriamos sąlygos atsirasti kontrabandai - nustatomi aukšti akcizai, - vėliau kovojama su pasekmėmis. O jei taip panaikinti priežastį kontrabandai? Ui ne, iš ko tuomet reikės su švogeriais dalintis?

Jeigu nebūtu taip smarkiai sukeltos lietuvišku cigarečių kainos niekas nerūkytu kontrobandiniu. Del ko perka, nes dvigubai pigiau, o savų neįperka. Kainos rūkalų europietiškos, tik algos lietuviški.

kaip vežė lietuviai

vokiškas cigaretes į Lenkiją. Toliau jos keliavo į Vokietiją. Pradžioj niekas nieko labai neslėpė. O kai jau teko slėpti tai į audi 80, vadinamą perechodą ne 300pokelių o 350 bokų, t.y. 3500 pokelių sukišdavo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS