Kauno pareigūnams įkliuvo degalinių kuro vagis | kl.lt

KAUNO PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO DEGALINIŲ KURO VAGIS

  • 9

Praėjusį ketvirtadienį Kauno pareigūnai, reaguodami į padidėjusias kuro vagystes iš degalinių, specialios operacijos metu sulaikė vyrą, kuris įtariamas kuro vagyste.

Birželio 16 d. apie 12.45 val. Kauno rajone policijos pareigūnų dėmesį patraukė automobilį „Opel Astra“ vairavęs vyras. Galimai su šia transporto priemone Kauno mieste ir Kauno rajone buvo įvykdytos dyzelinio kuro vagystės iš įvairių degalinių.

Automobilio viduje, vairuotojo vietoje sėdėjo vyriškis, tačiau pareigūnams priėjus arčiau ir prisistačius, vyras spustelėjo pedalą ir nuvažiavo link Kauno rajone esančio Bubių kaimo. Pareigūnai vijosi transporto priemonę, o ją vairavusį asmenį apie 13 val. sustabdė akligatvis Naujienos kaime. Policijos pareigūnai sulaikė iš įvykio vietos sprunkantį 23 metų kaunietį. „Opel Astra“ automobilyje policijos pareigūnai aptiko tris plastikines talpas, skirtas kurui.

Policijos pareigūnai bendradarbiauja su degalinių tinklų atstovams ir siekia užkardyti tokią nusikalstamą veiką, todėl tokių specialiųjų operacijų, augant degalų vagysčių skaičiui, tik didės.

Kauno policijos pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nedidelės vertės svetimo turto vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

GALERIJA

  • Kauno pareigūnams įkliuvo degalinių kuro vagis
Lietuvos policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Stal

o tai nelegalu bagažinėje vežiotis kanistras kurui? kažkoks keistas straipsnis... bauskite už bėgimą nuo mentų... o dabar tai nei nukentėjusių nėra nei prie ko prikibti

Gaila policijos darbo

Kas iš to,kad sulaikė.Teismas paleis ir vėl vogs.jeigu valstybė norėtų,kad vagių mažėtų-reikia juos pradėti bausti,o ne pirštu pagrasinti.

Lt visi istatymai,ir buki sprendimai

Tarnauja vagims,banditams,ir korumpams?suss
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS