Garsiai nuskambėjusi vaiko mirtis: nusikaltimo nebuvo | kl.lt

GARSIAI NUSKAMBĖJUSI VAIKO MIRTIS: NUSIKALTIMO NEBUVO

  • 4

Nenustačius nusikaltimo požymių, prokuratūra nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl spalio pabaigoje iš Ariogalos į Kauno klinikas atvežto ir ligoninėje mirusio aštuonmečio.

Prokurorės Laimutės Martinavičienės nutarimu konstatuota, kad vaiko mirties priežastis nebuvo susijusi su smurtu ar jokiais kitais visuomenėje aptarinėtais nusikaltimais, ketvirtadienį pranešė Generalinė prokuratūra.

Anot jos, ikiteisminio tyrimo metu buvo išnaudotos visos turėtos galimybės ir nustatytos faktinės įvykių aplinkybės. Įvertinusi duomenis, prokurorė nutarė, kad nebuvo padaryta veika, turinti nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių.

Ikiteisminį tyrimą Šiaulių teisėsauga pradėjo pernai spalį, po to, kai aštuonmetis dėl sveikatos sutrikimų buvo atvežtas į Kauno klinikas.

Ligoninėje mažametis Ariogalos gyventojas buvo operuotas, bet netrukus jo gyvybė užgeso.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

>>>>klausimas

Jeigu esi žioplys tai nekišk liežuvio Koks Vaitkus? Jeigu turi imtis apie prof.Vaitku tai galiu dar karta pasakyti kad esi paskutinis neišmanėlis ir dar norintis kita pažeminti.Prof.Vaitkus nėra chirurgas,bet argi tau suprasti kas yra kas? O kas jeigu žmogus pensininkas.??? Pažiūrėk kokio amžiaus Amerika renka į prezidentus 78 /82 m. O ponui E.V. dar tik 67m.

Taip ....

Kokios išankstinės išvados buvo Slušnio. Ką dabar pasakytų, po ištirto įvykio, kūrė versijas.....

Klausimas

Ar vaiką operavo ne pensininkas Vaitkus?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS