Kalinys šokdino specialiąsias tarnybas: pranešė apie sprogmenis oro uostuose, prekybos centruose | kl.lt

KALINYS ŠOKDINO SPECIALIĄSIAS TARNYBAS: PRANEŠĖ APIE SPROGMENIS ORO UOSTUOSE, PREKYBOS CENTRUOSE

  • 5

Vasario 5 dieną penkiuose miestuose sulaukta skambučio su pranešimu apie prekybos centruose, oro uostuose, geležinkelio stotyje, ligoninėse padėtus sprogmenis.

Kaip nurodoma Policijos departamento paros įvykių suvestinėje, laikotarpyje nuo 17.27 val. iki 17.41 val. Tarptautinio Vilniaus oro uosto, Kaune – prekybos centro „Mega“ ir „Akropolis“, Tarptautinio Kauno oro uosto, Šiauliuose – prekybos centro „Saulės miestas“, Marijampolėje – geležinkelio stoties, Marijampolės ligoninės ir Vilkaviškio ligoninės darbuotojams paskambino neprisistatęs vyriškis, kuris pareiškė, kad minėtuose pastatuose padėti sprogmenys.

Patikrinimo metu sprogmenų nerasta.

Nustatyta, kad skambino 42 metų vyras, kuris šiuo metu atlieka bausmę pataisos namuose.

Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate (VPK) pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 285 straipsnio (Melagingas pranešimas apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę) 1 dalį. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Kituose apskrities VPK surinkta medžiaga pagal Baudžiamojo kodekso 285 straipsnio 1 dalį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Atkreipkit demesi i dauniskus istatymus??

Gali pakelt puses salies tarnybu,ir siuksle gaus 50€ bauda???jei dar gaus?

Užsivarė kalinys narkotikų

Tai ir pradėjo fokusus krėsti.Iš kur telefonai?Nejuokinkit su tokiais klausimais - visi žinom , kas juos perneša.

šiaip

nupirkus iš aliexpres keliolika gsm trukdytuvų sukabintum patalpose, užblokuotum visą diapozoną patalpų viduje, niekas neveiktų, įrangai pakaktų 1-2 t eu. bet matyt ten jiems to nereikia, kažkas suinteresuotas kad ten būtų ryšys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS