Kavą pavogti bandęs vyras sumušė kasininkę | kl.lt

KAVĄ PAVOGTI BANDĘS VYRAS SUMUŠĖ KASININKĘ

  • 3

Kaune kavą pagrobti bandęs vyras sumušė kasininkę.

Pasak policijos, pirmadienį apie 11 val. 30 min. prekybos centre Kalniečių gatvėje vyriškis sumušė 38 metų kasininkę ir kėsinosi pagrobti tris pakelius kavos. Tačiau juos pametė bėgdamas iš parduotuvės.

Nukentėjusi pardavėja dėl sumušimų į medicinos įstaigą nesikreipė.

Gairės: vagis, kava, kasininkė
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

to patarimui

Taip, darbdavys išvis nemėgsta žmonių, kurie suserga, kurie, gindami jo verslą, yra sumušami ar sužalojami, kuriems tenka laidoti savo artimuosius. Laimei, mane likimas suvedė su žmogiškumo turinčią darbdave, kuri visada nelaimės atveju duoda žmogui išeiginę (aišku, jei šis nepiktnaudžiauja). Kai tenka išgirsti, kad kai kurie akmeninių širdžių savininkai savo darbuotojo net į motinos laidotuves neišleidžia, tai... suprantu, kad verslininkui rūpi pinigai, bet kai jau pamirštamas žmogiškumas, tai labai negerai. Visgi visose srityse aukščiausia vertybė turi būti žmogiškumas, tik, žinoma, ne piktnaudžiavimas ar tinginystė, kaip kartais būna. Bet žmogus, gynęs darbdavio verslą ir dėlto nukentėjęs, turi teisę nors į trumpas atostogas. Bet vėlgi - čia žmogiškumo klausimas.

patarimui

Ir paskui darbdavys tokia darbuotoja jau "pailsejusia" isprasytu greitai is darbo... Nes tokiu slangu savininkai nemegsta. Nejaugi nezinai sito, zmogau???

patarimas

Į gydymo įstaigą kreiptis reikėtų - pardavėja gautų nedarbingumo lapelį ir, kadangi nukentėjo darbo metu, 100 proc. atlyginimo išmoką iš SODROS. Galėtų moteriškė pasinaudoti galimybe pailsėti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS