Kliūtis priekyje vairuotojo nesustabdė – V. Krėvės prospektu prieš eismą nurūko toliau | kl.lt

KLIŪTIS PRIEKYJE VAIRUOTOJO NESUSTABDĖ – V. KRĖVĖS PROSPEKTU PRIEŠ EISMĄ NURŪKO TOLIAU

  • 9

Naktį iš šeštadienio į sekamdienį Kaune, V. Krėvės prospekte, pastebėtas priešpriešine eismo juosta važiuojantis automobilis.

Vaizdo įrašu su prierašu „Kaunas, V. Krėvės prospektas. Kažkaip užderėjo tų išvažiavimų prieš eismą. Ir ką? Ir nieko! Toliau nuvažiavo…“ pasidalyta socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Reidas TV“. Čia matyti, kad lengvasis automobilis važiuoja prieš eismą. Tačiau net ir tai pastebėjęs bei išvengęs susidūrimo su kita transporto priemone, krypties nepakeičia. Vairuotojas nurūksta tolyn nepaisydamas to, kad toliau vykdo Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimą.

Pastarąją situaciją pamatę kai kurie internautai tokiais vairavimo ypatumais nesistebėjo – esą dabar daug tokių – šventiniu laikotarpiu grįžusių iš Jungtinės Karalystės, kur eismas vyksta kita kelio puse nei Lietuvoje.

O štai, kiti nepagailėjo kritikos strėlių. „Na, bet ir kvailys, – užuot spaudęsis į dešinę ir pasistengęs sugrįžti į savo pusę, dar labiau prieš eismą nuvarė“, – stebėjosi Kipras. „Teko ir man panašiai pavairuoti. Na, ir niekas nenumirė, sužeistų nebuvo ir straipsnio niekas neparašė“, – šmaikštavo Domantas. „Čia, matyt, naujas skiepų šalutinis poveikis“, – labiausiai šiomis dienomis eskaluojamai temai situaciją bandė pritaikyti Almantas.

Primename, Administracinių nusižengimų kodekse (ANK) pažymima, kad transporto priemonių įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant KET reikalavimus ir sukeliant pavojingą situaciją, užtraukia baudą nuo 170 iki 230 eurų. O neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 450 iki 600 eurų.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

siaip

Ne karta esu mates ten tokius pasivazinejimus pries eisma. Speju, kad ne vietinius ten suklaidina labai plati zalioji skiriamoji juosta. Priesingo eismo juostu nemato, tai ir galvoja, kad cia keliais po viena juosta kiekviena kryptim.

Ką gi

kad ir nufilmavus tokį "didvyrį", jokiu būdu negalima paviešinti jo duomenų, nes bus "pažeistos" jo teisės....

Tai dar nutiks...

Nespjauk į šlinį........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS