Iš Londono skridusiame lėktuve Kauno rajono gyventojas iš butelio gėrė alkoholį | kl.lt

IŠ LONDONO SKRIDUSIAME LĖKTUVE KAUNO RAJONO GYVENTOJAS IŠ BUTELIO GĖRĖ ALKOHOLĮ

  • 28

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė vyrą, kuris siautėjo iš Londono skridusiame lėktuve – įžūlus keleivis alkoholį gėrė tiesiai iš butelio.

Trečiadienio pavakarę Kauno oro uoste dirbę pasieniečiai iš antžeminio aptarnavimo tarnybų gavo pranešimą apie iš Londono atskrendančiame lėktuve agresyviai besielgiantį vyrą.

Buvo pranešta, kad šis keleivis skrydžio metu geria alkoholį, nepaiso įgulos reikalavimų, keikiasi, yra nusiteikęs agresyviai. Orlaivio vado žodžiais, vyras lėktuvo salone tiesiog iš butelio gurkšnojo viskį, o paprašytas jį atiduoti, nepakluso.

Kaip skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), nuo alkoholio gerokai apsvaigęs keleivis kėlė grėsmę kitiems asmenims, lėktuvo komandai ir skrydžio saugumui. Pasieniečių buvo paprašyta pagalbos sulaikant chuliganą.

Lėktuvui nusileidus, siautėjusį keleivį pasieniečiai sulaikė, atvesdino į užkardą ir uždarė į laikino sulaikymo patalpą. VSAT pareigūnai nustatė, kad orlaivyje neadekvačiai elgėsi 46-erių Kauno rajono gyventojas.

Po maždaug valandos pasieniečiai sulaikytąjį perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams, kurie toliau tirs šį incidentą.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Jo

Ydomei kokia bauda turi skirti tokiam brudui,kad kita syki pagalvotu ar verta taip bedaryti ar ne.

kysa vorobjaninovas

chamai-sampano

Viskis

Norėjo žmogus pagert. Didelio čia daikto.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS