Nelaimių virtinė Kaune nesibaigia: nukentėjo per perėją ėjęs vaikas | kl.lt

NELAIMIŲ VIRTINĖ KAUNE NESIBAIGIA: NUKENTĖJO PER PERĖJĄ ĖJĘS VAIKAS

  • 5

Pirmadienį ryte Kaune kilo ne tik spūsčių, bet ir avarijų, po kurių prireikė medikų pagalbos. Nelaimės tęsiasi ir įdienojus.

„Prie Girstučio partrenkė žmogų“, – sulaukėme tokio skaitytojo pranešimo. Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė nurodė, kad nelaimė Kovo 11-osios g. įvyko 10.45 val.

„„Subaru“, vairuojamas blaivaus 74 metų vyro, partrenkė, pirminiais duomenimis, per reguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusį nepilnametį“, – teigė O. Vaitkevičienė.

Aštuonerių metų vaikas pristatytas į gydymo įstaigą. Sužeidimų pobūdis ir sveikatos būklė nedetalizuojama.

Ryte greitosios medikų ir policijos ekipažas stoviniavo V. Krėvės pr. Policijos atstovai nurodė, kad 7.47 val. gautas pranešimas, kad namuose trenkta moteriai ir reikalinga medikų pagalba.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Medikų prireikė ir avarijos Linkuvos g. dalyviui. O. Vaitkevičienės turimais duomenimis, 7.25 val. Linkuvos g., susidūrus automobiliams, BMW vairuotojas išvežtas į ligoninę. 

„Volkswagen Touran“, vairuojamas 63 metų vyro, atsitrenkė į BMW, kurį vairavo 27 metų vyras“, – teigė O. Vaitkevičienė. Po to – smūgis į medį. Abu vairuotojai blaivūs.

GALERIJA

  • Nelaimių virtinė Kaune nesibaigia: nukentėjo per perėją ėjęs vaikas
Skaitytojo nuotr.
Gairės: avarija, nelaimė, sužeistas vaikas, perėja, partrenktas vaikas, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

V,L

Tam *Romui* Ponuli taigi tavo komentaras visiškai ne i straipsnio tema.....nebent pats nakties metu ji sukurei .....

Matyt veikia smegenines

Magnetine audra 23ą diena_5balai,24a_6balai,25ą_5 balai...

Romas

Matyt visi užzombinti tu populistu jau nesigaudo kur randasi ka daro Man irgi baisu tiesiog šlykštu junkti ta inter nes vien tik tie proto knisėjai Mikalausks ir Gorienė janutienė skrebys o jau tas Mikalauskas visai senis prota pametes šūda mala Ar žmogeli nesupranti kad tavo šūdmala tauta jau perkando Tas Tutkus gi žmogeli apie rimtus reikalus ne bumbum kur kiši seni nosi Ar tas Vėgėlė pasigailėjimo vertas advokatėlis prezidentu atbusk atsipeikėk pilnai tikiu kad jus abu ka lieps jankiai ta ir darysit nes konstitucijoje esat avinai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS