Pakaunės gyventojas vėl įkliuvo pareigūnams: kirpykloje pavogęs raktelius, nuvažiavo svetimu „Audi“ | kl.lt

PAKAUNĖS GYVENTOJAS VĖL ĮKLIUVO PAREIGŪNAMS: KIRPYKLOJE PAVOGĘS RAKTELIUS, NUVAŽIAVO SVETIMU „AUDI“

  • 6

Trečiadienį Kaune pavogtą automobilį Kauno apskrities pareigūnai savininkui sugrąžino po mažiau nei valandos.

Sausio 31 d. apie 14.40 val. pastebėta, kad Kaune, Savanorių pr., iš kirpykloje pakabintos striukės pasisavinus automobilio „Audi A5 Sportback“ užvedimo raktelį, iš netoliese esančios automobilių stovėjimo aikštelės buvo „išvykta“ svetimu automobiliu. Padaryta turtinė žala siekia kiek daugiau nei 11 tūkst. eurų. Nedelsiant informavus policijos pareigūnus pradėti automobilio paieškos veiksmai.

Sekant karštais pėdsakais, policijos pareigūnai apie 15.30 val. Kauno rajone, Akademijos miestelyje, Miško gatvėje, rado ieškotą automobilį „Audi A5 Sportback“, kurio viduje prie vairo sėdėjo vyras, gimęs 1997 metais. Jis – sulaikytas, o automobilis gražintas savininkui. Sulaikytas Kauno rajono gyventojas, žinomas policijos pareigūnams už anksčiau padarytas nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

?

Ar tkkrai policijos pareigūnai ?

to Ritamės žemy ir žemyn

Dėkokit Laisvės partijai ir jos ministrei Dobrovolskajai - ji padarė viską , kad nusikaltėliai nesėstų , tam inicijuodama visą eilę įstatymų .

"Teisingiausias" \\\\\.../////

"teismas" pasaulyje paleis,lai vagia toliau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS