Pakaunės įmonėje – gaisras: viskas baigėsi dar palyginus laimingai | kl.lt

PAKAUNĖS ĮMONĖJE – GAISRAS: VISKAS BAIGĖSI DAR PALYGINUS LAIMINGAI

  • 5

Kaune rajone antradienio naktį kilo gaisras įmonės „Nordėja“ gamyklinėse patalpose, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Anot PAGD, 2.09 val. pranešta, kad Neveronių kaime, Kertupio gatvėje, suveikė įmonės „Nordėja“ gamyklinių patalpų signalizacija, per tvorą tolumoje matoma, kad prie kamino kažkas dega.

Paaiškėjo, kad gamybinės paskirties pastate, viename kampe, degė putų poliuretanas, dažai, valiklis, cheminės medžiagos, naudojamos gamybos procese. Gaisro metu išdegė vienas plastikinis langas, apdegė skardinė siena, šiltinta vata. Nuardyta dalis vidinės sienos. Aprūko visos patalpos.

Anot PAGD, patalpa išvėdinta teigiamo slėgio ventiliatoriais. Gesinant gaisrą, išsaugoti du pastatai, sujungti koridoriumi. Išgelbėtų pastatų patalpos taip pat aprūko.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

štai

tokiose įmonėse ir turėtų lankytis aplinkosaugininkai su gaisrininkais, kad neįvyktų gaisrai ar tragedijos. Gal Gentvilas atšauks nuo automobilių "uodegų" savo seklius ir perkels ten, kur jie labiau reikalingi ir naudą Lietuvai duotų.

Onė

Atrodo,kad dega viskas kas dega

Kada bus

pareikalauta iš verslo atsakingiau laikyti visokias degias medziagas ar ju atliekas?ir kokiu daznumu vyksta ir is vis ar vyksta patikrinimai kaip laikomasi priešgaisrines apsaugos taisykliu? Nes kazkaip padaznejo pas mus visokie gaisrai ... O k.diena konstatuoja tik faktus, tai pradekit informuot kas daroma kad tokiu faktu butu kuomaziau ar visai bebutu!!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS