Pridrėbtas sniegas ir avarijos supančiojo Kauną: geriau likit namie | kl.lt

PRIDRĖBTAS SNIEGAS IR AVARIJOS SUPANČIOJO KAUNĄ: GERIAU LIKIT NAMIE

  • 56

Po nakties snygio Kauno gatvėse eismas vos juda.

„Baisūs kamščiai. Europos pr. net nepaliestas kelininkų“, – bėdavojosi viena kaunietė, kartu su daugybe kitų eismo dalyvių šįryt praleidusi spūstyse.

Sudėtinga ne tik Aleksote, bet ir Kauno centre, ir pakaunėje. „Bivylių gatvėje spūstis. Jei yra galimybė, pasirinkite kitą maršrutą“, – vienas kitą perspėjo vairuotojai feisbuko grupėje „Romainiai – Naujieji Romainiai“.

Komentaruose gyventojai pastebėjo, kad taip nutiko ne tik dėl sniegu užverstos važiuojamosios kelio dalies, bet ir dėl to, kad netoliese siaurame kelyje įstrigo vilkikas. Kai kuriose kitose vietose taip pat pranešama apie smulkias, bet eismą dar labiau pristabdančias avarijas. 

Sniegas Kaune

Aurimo Barkausko nuotr.

„Geriau likit namie“, – patarė ne vienas per miestą šįryt važiavęs vairuotojas.

Eismasinfo.lt perspėjama, kad šiandien daug kur šalyje eismo sąlygas sunkina snygis ir plikledis.

„Beveik visoje Lietuvos teritorijoje eismo sąlygas sunkina snygis, Ariogalos ir Kaišiadorių rajonų keliuose vietomis susiformavęs plikledis. Magistralinių ir intensyviausių krašto kelių dangos daugiausia šlapios, padengtos pažliugusio arba puraus sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 10 cm., provėžotos, slidžios“, – nurodo specialistai.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos provėžotos, daug kur padengtos prispausto, pažliugusio arba puraus sniego sluoksniu, kuris kai kur siekia iki 20 cm., slidžios.

Vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Oro temperatūra nuo 2 iki 6 laipsnių šalčio.

Numatoma, kad sudėtinga situacija tęsis ir dieną. „Dieną eismo sąlygas sunkins snygis ir pustymas. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną protarpiais pasnigs, vietomis pustys, pietvakariniuose rajonuose galima trumpa pūga. Vėjas šiaurės vakarų, 9–14 m/s, kai kur gūsiai 15–18 m/s. Temperatūra nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio“, – teigiama eismasinfo.lt.

GALERIJA

  • Pridrėbtas sniegas ir avarijos supančiojo Kauną: geriau likit namie
  • Pridrėbtas sniegas ir avarijos supančiojo Kauną: geriau likit namie
Feisbuko grupės „Romainiai - Naujieji Romainiai“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (56)

>>>Jorgio \\\\\.../////

>pasiūlymas puikus:-sakoma duona verkia tinginio valgoma,tas tinka u'Krams.___Jie tik prisgėrę moka su a/m voliotis ir "Stiklių" restorane "pergalę" prieš Rusiją švęsti.___Viešėdamas LT žydelis Zelionkė žadėjo juos susirankioti tėvynę ginti,gal palengvės.

"Jurgiui"

joks tu ne Jurgis, tikriausiai - ruZkis ivanas. Von iš Lietuvos .

Ei Mafijozaiti,

mokesčius nulupti esi labai greitas, o kelių nuvalyti nesugebi ? Rubliukus skaičiuoji ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS