Romainių gatvėje „Ford Ranger“ įkrito į upelį, vairuotojas – ligoninėje | kl.lt

ROMAINIŲ GATVĖJE „FORD RANGER“ ĮKRITO Į UPELĮ, VAIRUOTOJAS – LIGONINĖJE

  • 9

Vėlų ketvirtadienio vakarą Kaune, Romainių gatvėje, įvyko nelaimė. Lengvasis automobilis, kurį vairavo vyras, įkrito į Plytupio upelį.

Feisbuko grupėje „Romainiai – Naujieji Romainiai“ rašoma:  „Gyventojai praneša, kad ketvirtadienio vakarą, maždaug 21:30 val Romainių gatvėje, ties rekonstruojamo tiltelio susiaurėjimu įvyko autoįvykis, automobilis įvirto į Plytupio upelį.

Vairuotojas išvežtas greitosios medicinos pagalbos automobiliu. Būkite labai atidūs kelyje, stebėkite kelio ženklus!“.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su Kauno apskrities policijos budėtoju. Jis patikslino, kad pranešimą apie šį įvykį gavo 21.03 val.

„Į upelį įkrito automobilis „Ford Ranger“. Jo vairuotojas nesuvaldė automobilio, tačiau jis buvo blaivus. Vyras išvežtas į ligoninę“, – teigė policijos pareigūnas. 

 

 

GALERIJA

  • Romainių gatvėje „Ford Ranger“ įkrito į upelį, vairuotojas – ligoninėje
  • Romainių gatvėje „Ford Ranger“ įkrito į upelį, vairuotojas – ligoninėje
Feisbuko grupės „Romainiai – Naujieji Romainiai“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Milicininkas

Gozeliui privalo didele bauda paskirti uz tarsa

skaitytojas

iki Romainių gatvės remonto galvojau, kad visi pasakojimai apie beviltišką darbų kokybę tik piktų žmonių pasakos. Bet patikėkit, ten galima rengti ekskursijas: prie visų šulinių (nauja trasa) suformuotos duobės aba kalnai, ties RIMI jau sulopytas naujas (trijų sluoksnių) eksfaltas, nepajungti apšvietimo stulpai stovi pusmetį, šaligatviai plateni nei kelias, diračių takas išklotas trinkelėmis, naujai formuojamame Medekšinės žiede netelpa autobusai, "netikėtai" rado upelį į kuri įdribo fordas, kad Romainių gatvėje yra siauras Regitros kalnas sužinojo tik kai pradėjo esfaltavino darbus. Jei mieste būtų normalus šeimininkas su gerai dirbančia komanda, tai Fegda mokėtu Kaunui kelis dešimtmečius. Čia ne deguto šaukštas, čia visa cisterna .....

A G

ten ta gatve neremontuoja, o gimdo. slitineja keliese su ryskiom striukem ir viskas. pajuoka, daugiau nieko .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS