Iš Rusijos atvažiavusiame vilkike aptikta gintaro kontrabanda: slėpė su žuvies konservais | kl.lt

IŠ RUSIJOS ATVAŽIAVUSIAME VILKIKE APTIKTA GINTARO KONTRABANDA: SLĖPĖ SU ŽUVIES KONSERVAIS

  • 6

Iš Rusijos atvažiavusiame vilkike su žuvies konservų kroviniu Lietuvos muitininkai aptiko 19 kilogramų kontrabandinio gintaro.

Kybartų kelio posto muitinės pareigūnai gintaro kontrabandą aptiko patikrinę iš Rusijos įvažiavusį krovininį automobilį DAF – nelegalus gintaras gulėjo paslėptas kabinoje, pirmadienį pranešė Kauno teritorinė muitinė.

Iš Rusijos per Kybartų kelio postą į Lietuvą vilkiku DAF įvežtam žuvies konservų kroviniui buvo pateikta muitinės deklaracija. Muitinės pareigūnams atlikus detalų tikrinimą, sunkiasvorio automobilio kabinoje buvo rasta 19,35 kilogramų gintaro žaliavos.

Bendra sulaikyto gintaro vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – 79 tūkst. 469 eurai.

Nelegaliai gabentas gintaras ir automobilis sulaikytas, dėl šio gintaro kontrabandos atvejo pradėtas ikiteisminis tyrimas Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) Kauno skyriuje, tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūra.

GALERIJA

  • Iš Rusijos atvažiavusiame vilkike aptikta gintaro kontrabanda: slėpė su žuvies konservais
  • Iš Rusijos atvažiavusiame vilkike aptikta gintaro kontrabanda: slėpė su žuvies konservais
Muitinės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

natalija

Įdomu ar tau avėpiza Milda dašunta iš kur lietuva gauna dujas ir nafta Paaiškink kur yra pasaulyje ta šalis iš kur scwabiniai vežasi nafta gal iš marso Armonautė parskraidina Nu mastyk avėpiza gal sumastysiTai kad ėdi apsiputojus rusiška maista tai dar gauni naturalaus maisto paragauti nes iš pšeku lenkiško pigaus šudo parsivešti gali

RASA to Milda

TAU VARNA ATVEŽĖ IŠ RUSIJOS KONSERVU PAĖSTI KAD SU KRUOPOM SUSIMAIŠYSI BUS SKANIAU O MAXIMOJE NUO PIRMADIENIO PREKIAAUS AR SUPRATAI DEBILIUKE MANEI JANKIAI ATSIUS VĖPLA EIK BALSUOTI UŽ NEDAKIŠTA GENERALA TUTKU OT UŽGYVENSI EUROPIETE

Milda

Konfiskuos ir koncervus, naudotus kontrabandai gabenti ir vilkiką. Tik klausimas: į kur gabeno ruskiai koncervus? Kas juos perka iš ruskių?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS