Sesers dvynės vairuotojo pažymėjimas įklampino kaunietę | kl.lt

SESERS DVYNĖS VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMAS ĮKLAMPINO KAUNIETĘ

  • 5

Kauno pareigūnams nustatinėjant vairuotojos tapatybę, teko užfiksuoti ne tik pažeidimą, bet ir išsiaiškinti giminystės ryšius.

Birželio 22-ąją apie 11 val. Kaune, A. Juozapavičiaus pr., policijos pareigūnai pastebėjo automobilio „Honda“ vairuotoją (gim. 1951 m.), kuri nesegėjo saugos diržo. Siekdami užfiksuoti Kelių eismo taisyklių pažeidimą, pareigūnai sustabdė automobilį ir paprašė vairuotojos pateikti dokumentus. Kaunietė pateikė ne savo, o sesers dvynės vairuotojo pažymėjimą. Pareigūnams pasiteiravus, kam priklauso automobilis, moteris teigė, kad jos sūnui. Patikrinus informaciją paaiškėjo, kad vairuotojo pažymėjimas priklauso moteriai, kuri neturi sūnaus, tačiau turi sesę dvynę, turinčią sūnų. Maža to, vairuotoja neturi teisės vairuoti transporto priemonę, kai ši jai buvo atimta.

Vairuotojai surašyti administracinio nusižengimo protokolai dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuojančiam asmeniui atimta teisė vairuoti transporto priemones arba transporto priemonių vairavimas, kai nesilaikoma draudimo vairuoti transporto priemones, kuriose neįrengti antialkoholiniai variklio užraktai ir naudojimosi saugos diržais, vaikų ūgiui ir svoriui pritaikytomis atitinkamos grupės sėdynėmis, motociklininko šalmais tvarkos pažeidimas pagal ANK 424 str. 4 d ir 432 str.

Taip pat atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl antspaudo, spaudo ar dokumento pagrobimo arba pagrobtojo panaudojimo. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ogis

Na kieta babcė

o duomenys

gali but naudingi kai kam ,kas cia ka supaisys ,kas is kur ir kaip istraue .

pastabusis

Tikrinant mašinos dokumentus policija mato visą giminės medį? Kiek kas turi brolių ir seserų, jų vaikus ir vaikaičius ir t.t.?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS