Šokas kelyje: iš važiuojančio sunkiasvorio automobilio ėmė kristi trinkelės | kl.lt

ŠOKAS KELYJE: IŠ VAŽIUOJANČIO SUNKIASVORIO AUTOMOBILIO ĖMĖ KRISTI TRINKELĖS

  • 10

Penktadienio rytą feisbuke pasirodė perspėjimų būti atsargiems ties Akademijos miesteliu.

„Primėtyta visame kelyje trinkelių, pilna mašinų su prakirstom padangom“, – rašė viena moteris, pridūrusi, kad jai pačiai prireikė atsarginės padangos.

Kauno policija patvirtino, kad buvo gautas pranešimas dėl važiuojamojoje kelio dalyje besimėtančių trinkelių, tačiau kitoje vietoje.

Pranešimas gautas 9.50 val. Kaune, Panerių g., sunkiasvoris automobilis pametė trinkelių. „Įvykio metu apgadinti du automobiliai – „Opel“ ir „Mercedes-Benz“. Dėl šio įvykio bus pradėta administracinė teisena dėl krovinio netinkamo gabenimo“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė Reda Zarauskienė.

Sunkiasvoris automobilis nustatytas.

Vieta sutvarkyta, kelyje kliūčių nebėra. Apgadinta buvo ir daugiau automobilių, bet, policijos turimais duomenimis, kiti vairuotojai pretenzijų nepareiškė.

GALERIJA

  • Šokas kelyje: iš važiuojančio sunkiasvorio automobilio ėmė kristi trinkelės
  • Šokas kelyje: iš važiuojančio sunkiasvorio automobilio ėmė kristi trinkelės
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Prie to

Kad sunkiasvoris automobilis nustatytas, tiketina ir jo marsrutas nustatytas. Mazesnis skirtumas negu tarp Siaures ir technikos garazu.

elena

o prie ko cia paneriu gatve tarp akademijos miiestelio ir paneriu didelis atstumas jau ir rasytojai

Kaunietis

Ten nusukus nuo viaduko į autostradą,netikusiai padarytas nuolydis,mašina matomai gerokai pakrypo,ir trinkos pabiro.Reiktų projektuotoją,o gal rangovą už tokius darbus gerokai nubausti. Toje vietoje gali įvykti dar skaudesnių įvykių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS