Stipri kaktomuša pakaunėje: nukentėjo keturi žmonės, tarp jų – ir mažametė | kl.lt

STIPRI KAKTOMUŠA PAKAUNĖJE: NUKENTĖJO KETURI ŽMONĖS, TARP JŲ – IR MAŽAMETĖ

  • 4

Pirmadienio rytą Kauno rajone susidūrė du lengvieji automobiliai. Medikų pagalbos prireikė keturiems asmenims, tarp kurių nukentėjo ir mažametė.

Kaip pranešė Policijos departamentas, eismo nelaimė apie 9 val. įvyko Miškinių kaime, Jurbarko plente.

Pirminiais duomenimis, automobilis „Fiat Ducato“, vairuojamas vyro (gim. 1994 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu „Audi A6“, kurį vairavo moteris, gimusi 2000 metais.

Eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Fiat Ducato“ keleivis (gim. 2003 m.) bei automobilio „Audi A6“ vairuotoja ir keleiviai mergaitė (gim. 2019 m.), kurie gydomi ambulatoriškai, bei moteris (gim. 1972 m.), kuri stebėjimui paguldyta į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Tai ne vienintelė avarija, pirmadienį įvykusi Kauno rajone. Dar viena fiksuota popietę. Anot policijos, apie 16.10 val. Didvyrių kaime  automobilis „VW Golf“, vairuojamas vyro (gim. 2003 m.), nesuvaldytas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Citroen C4“, kurį vairavo vyras (gim. 1956 m.).

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „VW Golf“ vairuotojas, kuris gydomas ambulatoriškai, bei automobilio „Citroen C4“ vairuotojas ir kartu važiavusi moteris (gim. 2002), kurie paguldyti į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Gairės: eismo nelaimė pakaunėje, avarija LT, nukentėjo žmonės
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Darius

Visur slapia o ant to posukio buvo grynas ledas

>>>Anonimas \\\\\.../////

>Ir viena ir kita,plius dar narkota.

J

Vaziavau pro sita kelia 8:00 ryte link Jurbarko, kelias buvo tragedija. Pasirinkau mazdaug 70km/h. Griztant atgal apie 10:00 aplenke is galo greitoji, vaizdas atrode ziaurus. Keliai tikra tragedija..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS