Sugrįžusio šaltuko egzamino kauniečiai neišlaikė: labiausiai kentėjo vaikai | kl.lt

SUGRĮŽUSIO ŠALTUKO EGZAMINO KAUNIEČIAI NEIŠLAIKĖ: LABIAUSIAI KENTĖJO VAIKAI

  • 11

Remiantis Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėmis, prasčiausiai pirmadienio egzaminą, spaudžiant jau primirštam šaltukui ir esant šlapiai kelio dangai, sekėsi laikyti Kauno vairuotojams.

Per eismo įvykius Kauno gatvėse pirmadienį nukentėjo net šeši žmonės, keturi iš jų – vaikai. Ir eismo nelaimės su pastaraisiais tądien registruotos tik Kaune.

Pranešant apie visus penkis pirmadienio eismo įvykius Kaune, patekusius į Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestines, akcentuojama šlapia kelio danga jų metu.

Pirmadienio nelaimių sąrašas Kaune pradedamas apie 11 val. užregistruotu eismo įvykiu Šv. Gertrūdos gatvėje. Joje 45-erių metų automobilio „Kia“ vairuotoja, važiuodama antrąja eismo juosta, rikiavosi į pirmąją ir kliudė automobilį „Dacia“, vairuojamą 20-mečio. Nuo smūgio „Kia“ apsisuko ir kliudė šaligatviu ėjusį vyrą. Nukentėjo 40-metis Baltarusijos Respublikos pilietis.

Panašiu laiku, apie 10.30 val., A. Juozapavičiaus prospekte 75-erių metų „Volkswagen Golf“ vairuotojas nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė bendraamžę. Nukentėjusi 74-erių pėsčioji iš įvykio vietos nuvežta į ligoninę.

Apie 13.50 val. Panerių ir Kuršėnų gatvių sankryžoje automobilio „Peugeot 307“ 28-erių metų vairuotojas, sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusios „Audi A6“, vairuojamos 39-erių metų moters. Susidūrimo metu nukentėjo jos mažamečiai keleiviai – 8-erių mergaitė ir 11-metis berniukas. Tai buvo vienintelis pirmadienio eismo įvykis šalyje, kuriame nukentėjo du asmenys.

Apie 15 val. Partizanų gatvėje automobilio „Toyota Avensis“ 24-erių metų vairuotojas, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir atsitrenkė į pagrindiniu keliu antrąja eismo juosta važiavusį automobilį „Lexus“, vairuojamą 46-erių metų moters. Nukentėjo jos 16-metė keleivė.

Apie 17.10 val. Žeimenos ir Kalniečių gatvių sankryžoje automobilį „BMW 325“ vairavęs 23 metų vyras, važiuodamas šalutiniu keliu, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Honda CR-V“, vairuojamo 37-erių metų moters. Per susidūrimą nukentėjo jos 8-metis keleivis.

Gairės: šaltukas, eismo nelaimė, avarija LT, nukentėjo vaikai
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

juzis

kvaila antrastee

ar bent kas suprato kas nutiko

kai gerai pašala, po to oras staiga atšyla ir pradeda lyti, kelias pasidaro nublizginta čiuožykla.Auto dar vaažiuoja, ratai keturi, protingu greičiu, o pėstieji irgi keturiom

Žieminis

Tai kad didžiausios čiuožyklos buvo vakar ryte nakties metu prasidėjus lijundrai, bet tai ne pirmadienis, ir koks čia sugrįžusio šaltuko išbandymas, eilinė paprasta, tik snieguota žiemos savaitė?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS