Vagis pričiuptas po kelių valandų: nugvelbtą siurblį jau pardavinėjo turguje | kl.lt

VAGIS PRIČIUPTAS PO KELIŲ VALANDŲ: NUGVELBTĄ SIURBLĮ JAU PARDAVINĖJO TURGUJE

  • 5

Kauno pareigūnai turguje pastebėjo „prekeivį“, kuris pardavinėjo galimai pavogtą siurblį. Pareigūnams patikrinus prekę paaiškėjo, kad tikrasis siurblio savininkas – juridinis asmuo. Dar tą pačią dieną prekė buvo grąžinta atgal į lentyną.

Sausio 27 d. apie 10 val. Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai Kaune, M. K. Čiurlionio g., esančiame turguje pastebėjo „prekeivį“ (g. 1982 m.), kuris galimai pardavinėjo pavogtą daiktą. Pareigūnams patikrinus vyriškio siūlomą prekę, paaiškėjo, kad kuro siurblys yra su magnetiniais apsaugos davikliais ir apgadinta etikete, ant kurios matomas įmonės pavadinimas bei prekės brūkšninis kodas.

Pareigūnai susisiekė su įmonės atstovais, kurie patikrino ir patvirtino, kad būtent šios prekės ir trūksta. Padaryta turtinė žala siekė apie 170 eurų. Peržiūrėjus įmonės vaizdo stebėjimo kameras, pastebėta, jog minėtas „prekeivis“ tos pačios dienos rytą apie 8.20 val. lankėsi Kaune, Jonavos g., esančioje parduotuvėje. Kaunietis policijos pareigūnams yra žinomas dėl panašių nusikalstamų veikų.

Pareigūnai dėl vagystės atlieka ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

smulkus vagišius

labai norėčiau sužinoti , kaip kolega prasmuko su magnetais pro elektroninį barjerą ? kokį metodą panaudojo ?

Mano Vardas

Tokių etatinių nepasimokančių vagių reikia nebeleist į laisvę uždaryt į kokį privatų kalėjmą ir tegu vagia vieni iš kitų. Jeigu jau nein atvest į protą.

...

tai ukrainietis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS