Vakaras Fredoje: nutrūkęs pagalbos šauksmas, benzino kvapas ir specialiosios tarnybos | kl.lt

VAKARAS FREDOJE: NUTRŪKĘS PAGALBOS ŠAUKSMAS, BENZINO KVAPAS IR SPECIALIOSIOS TARNYBOS

  • 5

Tai, kas trečiadienio vakare dėjosi prie vieno Piliakalnio gatvės medinuko, esančio Napoleono kalno prieigose, šiandien sunkiai galėjo paaiškinti ir ten skubėjusių specialiųjų tarnybų atstovai.

Tradiciškai apie šį įvykį savo praėjusios paros suvestinėje pranešė tik Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, perpasakodama, kad 20.07 val. Bendrasis pagalbos centras užregistravo telefono skambutį, kurio metu girdėjosi tik didelis triukšmas, kurio fone moteris šaukė: „Nemušk manęs!“. Tačiau netrukus šis mįslingas skambutis baigėsi.

Perskambinus užfiksuotu numeriu, pavyko išsiaiškinti tik tiek, kad minėta moteris grasina pakelti ranką prieš save ir yra neblaivi. O ją bando sulaikyti kažkoks vyriškis.

Ugniagesių gelbėtojų pranešimas apie šį iškvietimą baigiasi tuo, kad nuvykus į įvykio vietą, ten tebevyko konfliktas, kurį jau aiškinosi policija. Ir, laimė, jokios jų pagalbos nebereikėjo.

Kauno policijos atstovė taip pat teigė, kad jos kolegos tą vakarą buvo išsiųsti nurodytu adresu, gavus pranešimą apie kažkokį įtartiną triukšmą.

Į įvykio vietą atvykusius policininkus pasitiko vyriškis, kuris, kaip paaiškėjo, ir skambino į Bendrąjį pagalbos centrą – po to, kai grįžęs į namus, jau iš tolo užuodė lauke benzino kvapą, o po to pamatė ir kieme sėdinčią savo 33-ejų metų pažįstamą, kuri jam pareiškė apie sunkiai suvokiamą savo ketinimą.

Vyriškis teigė, baimindamasis dėl moters gyvybės, viena ranka ją laikė nuo tokio baisaus žingsnio, o kita bandė surinkti telefono numerį 112. Tačiau tuo pasinaudojusi, moteris ištrūko ir puolė bėgti. Ar dėl to skambinusysis į Bendrąjį pagalbos centrą nutraukė savo skambutį, ar tai įvyko netyčia – besigrumiant, neaišku.

Kartu su policija ir ugniagesiais gelbėtojais įvykio vieton pasiųsti greitosios medikai, minėtą moterį, kurią, nežinia, kas pagavo, apžiūrėjo ir konstatavo, kad jokių rimtų sužalojimų ji, pirminiais duomenimis, nepatyrė. O vykti detalesnei apžiūrai į gydymo įstaigą ar, galbūt, ir pas tam tikros srities specialistus, šios sumaišties kaltininkė atsisakė.

Policijos atstovė reziumavo, kad jai nustatytas vidutinis – 1,64 prom. girtumas. O šios moters 42-ejų metų gelbėtojui – lengvas (0,95 prom.). Ir tą patį vakarą policijos pareigūnai parvežė sumaišties kaltininkę į jos namus pakaunėje – Karmėlavos seniūnijoje. Dėl jos pačios saugumo. O kadangi niekas iš šios iškalbingos istorijos dalyvių ar liudytojai jokių pretenzijų niekam neturėjo, tuo viskas ir baigėsi.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Milda

Iš priėmimo ligonį be ceremonijų naktį išprašo į gatvę, o girtuoklius policija pavežėja iki namų. Kreivų veidrodžių karalystė

aleliuja !

jau antrą girtą moterišką norėjusią anapilin išeiti pareigūnai gelbsti... na , tikri ,,angelai sargai'' ! tiesa , pirmoji atsidėkodama dar gerokai šonus patruliams aplamdė.. :)

Daug visko matęs ir regėjęs

NeduokDieve,girtos bobos šėlionių.Tai tokia ir susidegint,ir iššokt iš kažkelinto aukšto ar nuoga po kiemą lakstyt gali...Būtų pasikūrusi,tai tam vyrukui su 0,95 garantuotas kalėjimas.Chrien ką tu įrodytumei post factum.O svarbiausia,kad va tokios provokatorės pirmos ima staugt apie smurtą...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS