„Kauno dienos“ studija: L. Mažylis – apie Vasario 16-osios aktą ir negautą milijoną | kl.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJA: L. MAŽYLIS – APIE VASARIO 16-OSIOS AKTĄ IR NEGAUTĄ MILIJONĄ

  • 53

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Europos parlamento narys, Vytauto Didžiojo universiteto profesorius Liudas Mažylis.

 

Vasario 16-ąją į Europos kultūros sostinę Kauną atkeliauja ilgai lauktas svečias – Lietuvos Tarybos nutarimas dėl Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo, pasirašytas 1918 m. vasario 16 d. Vilniuje.

Dokumentas bus eksponuojamas istoriniuose Prezidento rūmuose Kaune. Tai puiki proga pakalbėti su svarbiausią valstybės dokumentą atradusiu L. Mažyliu.

„Kauno dienos“ studijoje jis prisimins Nepriklausomybės atkūrimo akto radimo aplinkybes Vokietijos užsienio ministerijos diplomatiniame archyve, papasakos apie jausmą, aplankiusį, kai per vieną dieną apie jį sužinojo visa Lietuva, taip pat prisimins akto radėjui žadėtą, bet neišmokėtą milijoną.

Su L.Mažyliu, jau kaip europarlamentaru, taip pat apžvelgsime šių dienų aktualijas – Lietuvos santykius su Kinija bei karą Ukrainoje.

GALERIJA

  • prof. Liudas Mažylis
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir prof. Liudas Mažylis
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (53)

Ar jis to vertas ?.

Vietoj žadėto milijono tapo euro parlamentaru. Tai dar geriau ,garantuotos pajamos ir gera pensija ,o milijonų dar prikombinuos kaip ir visi esantys prie lovio.

Šū........ą\\\\\.../////

tas koncervas rado.Kur koncevas,tai 100 proc.MELAS ir reikia vertinti atvirkščiai.

simonas b1b1agalv15

kad rado maladiec,kad puikiai tuo pasinaudojo dvigubas maladiec,komersantas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS