Klaipėdiečių „Žaismingos muzikos orkestras“ koncertuos su Mere Popins | kl.lt

KLAIPĖDIEČIŲ „ŽAISMINGOS MUZIKOS ORKESTRAS“ KONCERTUOS SU MERE POPINS

  • 0

Jau penkerius metus iš eilės Klaipėdos koncertų salės rengiamo koncertų ciklo visai šeimai „Žaismingos muzikos orkestras“ naujausia serija apie žaviąją auklę Merę Popins sulaukė labai daug susižavėjusių klausytojų atsiliepimų. Todėl nusipelnė būti pakartota.

Po Merės Popins pasirodymo Klaipėdos koncertų salėje ją užplūdo elektroniniai laiškai bei žinutės feisbuko sraute:
„Ačiū labai už fantastiškai gražų renginį! Apėmė nostalgija vaikystės filmui apie Merę Popins. Viskas pateikta taip žaismingai, subtiliai. Pajutau, kaip svarbu vaikams turėti vaikystę“.

„...Buvo ir tokių, kurie skubėjo laukan pažiūrėti, ar tikrai nelyja?! Ir dar... visą kelią kartojo Merės Popins taisykles. O dar tas murkiantis Katinas!.. Gaila, kad tas Vakarinis Vėjas taip greitai prasisuko. Labai jau gera buvo visais atžvilgiais. Dėkui labai!“

„Labai labai patiko, likome sužavėti. Laukiame pakartojimo“.

Tad su didžiuliu malonumu Klaipėdos koncertų salė praneša: mielos mamos ir, žinoma, tėčiai, kurių žmonos vaikystėje svajojo būti panašios į „tobulybes ledi“, gegužės 15-ąją 18 val. skelbiamas papildomas koncertas „Žaismingos muzikos orkestras: koncertuoja su Mere Popins!“

Dainuojantys aktoriai Evelina Lozdovskaja, Donatas Želvys, aktorė bei spektaklio režisierė Laima Akstinaitė ir Klaipėdos kamerinis orkestras dar kartą papasakos žaviosios auklės istoriją. Merė Popins scenoje linksmai vėl auklės ne tik vaikus, bet ir misterį Ei, mokys gyvenimiškų taisyklių ir kurs stebuklus. Sukurta Pamelos Travers tekstų ir Maksimo Dunajevskio muzikos motyvais, ši istorija išsilies dainomis ir šokiais, kerės spalvingomis emocijomis. Spektaklio scenografiją ir kostiumus sukūrė Renata Valčik.
 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS