Skambės A. Vivaldi „Metų laikai“ | kl.lt

SKAMBĖS A. VIVALDI „METŲ LAIKAI“

  • 0

Laikas bėga nenumaldomai greitai, diena veja dieną, o metai – metus... Muzikančių duetas – smuikininkė Viktorija Čepinskienė ir pianistė Giedrė Špečkauskaitė – kviečia stabtelėti, užsimerkti ir pasinerti į stebuklingą Antonio Vivaldi muzikos ciklą „Metų laikai“ ir per vieną valandą išgyventi nuostabiausias keturių sezonų akimirkas.

Duetas publikai žada, kad koncerto metu ji išgirs kitaip atliekamą klasika tapusį šedevrą. Smuikininkė V.Čepinskienė ir pianistė G.Špečkauskaitė smuiku ir fortepijonu perteiks paties kompozitoriaus parašytų sonetų nuotaikas.

V.Čepinskienė – tarptautinių konkursų laureatė, yra koncertavusi su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, Novosibirsko simfoniniu orkestru, Šiaulių, Klaipėdos kameriniais orkestrais, Camerata Palatina Vilnensis orkestru ir kitais. Smuikininkė muzikuoja kaip solistė, taip pat kartu su trio „14 stygų“ bei kitais atlikėjais.

G.Špečkauskaitė yra dalyvavusi įvairiuose tarptautiniuose konkursuose, kuriuose pelnė prizines vietas. Dirba legendinio Lietuvos dainininko Vladimiro Prudnikovo vokalo klasėje ir koncertuoja Lietuvoje bei užsienyje.

Abi atlikėjos gruodžio 7 d. 18 val. surengs koncertą Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijoje. Bilietai – po 5 Eur, juos bus galima įsigyti atėjus į koncertą.

GALERIJA

  • Skambės A. Vivaldi „Metų laikai“
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS