Teatralizuotas koncertas įsuks į čigoniško šėlsmo sūkurį | kl.lt

TEATRALIZUOTAS KONCERTAS ĮSUKS Į ČIGONIŠKO ŠĖLSMO SŪKURĮ

  • 0

Sekmadienį 17 val. Klaipėdos koncertų salėje publikos laukia tarptautinis teatralizuotas koncertas „Čigoniško šėlsmo sūkury“.

Jame dalyvaus gyvo garso orkestras „Giunter Light Orchestra“ (Vokietija), romų teatras „Sare Roma“ ir jo solistas Ištvanas Kvikas, taip pat gitaros virtuozai Arturas Sabilo (Lietuva) ir Armanas Isojanas (Armėnija) bei perkusininkas Viktoras Krasovskis (Baltarusija).

Jų dainos, šokio ir instrumentinės muzikos fiestoje sujungti grąžiausi kūriniai, atliekami lietuviškai, čigoniškai ir rusiškai.

Šis muzikinis projektas pelnė daugybę apdovanojimų tarptautiniuose festivaliuose Estijoje, Slovakijoje, Švedijoje, Lenkijoje, Norvegijoje ir Latvijoje.

Koncerto „Čigoniško šėlsmo sūkury“ atlikėjai į Klaipėdą atsiveš tris tonas dekoracijų, specialiųjų efektų bei garso ir šviesos įrangos, per pasirodymą pakeis 30 komplektų sceninių kostiumų.

Šį renginį organizuoja legendinės grupės „Hiperbolė“ įkūrėjas, žinomas prodiuseris Viktoras Prapras, kuris Klaipėdos publikai jau pristatė miuziklus „Čigonų baronas“ ir „Čigonų princesė“, sulaukusius žiūrovų ovacijų visoje Europoje.

Bilietai į teatralizuotą koncertą „Čigoniško šėlsmo sūkury“ – po 11–15 eurų. Bilietus platina „Bilietai.lt“ ir Klaipėdos koncertų salės kasa.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS