„Tikrame garse“ – tik gyva muzika | kl.lt

„TIKRAME GARSE“ – TIK GYVA MUZIKA

Šeštą kartą Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras organizavo respublikinį gyvos muzikos festivalį „Tikras garsas“. Renginys jau tapo tradicija, kaskart sutelkianti ištikimiausių dalyvių ir klausytojų ratą. Organizatoriai siekė jaunimui suteikti galimybę kurti, muzikuoti ir būti matomiems.

Renginyje sulaukta dalyvių iš Plungės, Kretingos, Gargždų ir Klaipėdos.

Būtina festivalio sąlyga – groti tik gyvai.

„Tikrame garse“ pasirodė visi, kas daugiau ar mažiau susiję su muzika – nuo tik pradedančiųjų groti ir tik išmėginančių didžiąją sceną iki ne pirmus metus dalyvaujančiųjų šiame renginyje.

Ir šiais metais organizatoriams pavyko aprėpti labai platų muzikinį lauką nuo lyrinių baladžių iki roko ir grandžo stiliaus kūrinių.

Jaunieji muzikantai atliko nuo jau klasika tapusiais grupės „Nirvana“ kūrinių iki savo kūrybos dainų.

Dalyviai buvo labai originalūs, veržlūs ir muzikalūs, keliantys sau didelius iššūkius, užsibrėžę siekti aukštų tikslų muzikiniame pasaulyje.

Anot jaunųjų atlikėjų, dainos ir muzika gimsta iš jausmo. Esą kartais ji neturi būti racionaliai sudėliota ir viskas tobulai paaiškinama, užtenka tiesiog užsimerkus groti.

Šis festivalis jauniesiems atlikėjams buvo puiki galimybė pristatyti save ir parodyti savo kuriamą muziką, „pasimatuoti“ didžiąją sceną, išreikšti save, pašėlti ir gerai praleisti laiką.

GALERIJA

  • „Tikrame garse“ – tik gyva muzika
  • „Tikrame garse“ – tik gyva muzika
  • „Tikrame garse“ – tik gyva muzika
  • „Tikrame garse“ – tik gyva muzika
  • „Tikrame garse“ – tik gyva muzika
V. Palubinskytės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS