Vietoje kebabų – į „Drive-in“ kiną prie jūros | kl.lt

VIETOJE KEBABŲ – Į „DRIVE-IN“ KINĄ PRIE JŪROS

  • 1

Gegužės 11–19 dienomis Klaipėdoje vyks naktinis kinas iš automobilio, kur ant milžiniško 8x12 m dydžio ekrano bus rodoma 10 skirtingų žanrų kino filmų. Renginio dalyviai galės rinktis iš romantinių komedijų, siaubo, šeimai skirtų, veiksmo, fantastinių ir kt. žanrų filmų.

Tai vienas laukiamiausių klaipėdiečių renginių, kupinas staigmenų ir siurprizų. Prieš prasidedant kino filmui žiūrovai dalyvauja konkursuose, tikrina, kieno garsinis signalas stipresnis. Praėjusiais metais darėme instagramo „roast’us“, tikrinome dalyvių instagramo anketas ir viešai jas komentavome (gavę leidimą), dar prieš keletą metų organizavome holograminį siaubo kiną. Šiais metais taip pat pažadame prizų ir nedidelių mielų staigmenų, kurios praturtins „Drive-in“ kino patirtį.

Kinas iš automobilio atsirado Jungtinėse Amerikos Valstijose. Juokaujame sakydami, kad būtent ši pramoga paskatino gimstamumą. Na, o Klaipėdoje šis renginys yra puiki proga susitikti seniai matytus draugus ar pakviesti savo simpatiją į ilgai lauktą pasimatymą ar tiesiog praleisti laiką su šeima.

„Drive-in“ kinas iš automobilio patrauklus dar ir todėl, kad į automobilį galite pasiimti savo mėgstamiausius užkandžius ir gėrimus, susireguliuoti automobilio sėdynę ir garsą taip, kaip jums patogu.

Šiais metais atvežame daugiau filmų nei įprastai ir atvykstame į Klaipėdą su šūkiu – „Drive-in kinas visiems skoniams“. Tad kviečiame būti tikriems gurmanams, rezervuotis vietą, įsigyti bilietą ir rinktis savo mylimiausią filmą. „Drive-in“ kine Klaipėdoje jūsų laukia be proto juokinga ir jauki romantinė komedija „Kartu iš meilės šunims“, net 4 filmai siaubo filmų mylėtojams: „Pjūklas X“, „Ateik pažaisti“, „Mirk arba žaisk“, „Voratinklis“. Fantastinio kino gerbėjų laukia futuristinis filmas „Mėgintuvėlių karta“, veiksmo filmų fanai nenusivils filmu „Bitininkas“. Neužmiršome ir animacinių filmų gerbėjų, atvežame šeimoms skirtą kino juostą „Kentervilio pilies vaiduoklis“. Na, ir koks kinas be intriguojančių, provokuojančių dramų, tokių kaip „Numylėtinė“ ir „Kačių mylėtojas“.

Bilieto kaina vienam automobiliui – 14,90 Eur (žmonių skaičius automobilyje neribojamas).

Renginį organizuoja „Kino zona“.

Bilietus įsigyti ir repertuarą peržiūrėti galite čia: https://kino-zona.lt/klpdiena.

GALERIJA

  • Vietoje kebabų – į „Drive-in“ kiną prie jūros
  • Vietoje kebabų – į „Drive-in“ kiną prie jūros
  • Vietoje kebabų – į „Drive-in“ kiną prie jūros
  • Vietoje kebabų – į „Drive-in“ kiną prie jūros
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Blaivus

Per brangu dar .....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS