Darbai Poilsio parke – pagal planą | kl.lt

DARBAI POILSIO PARKE – PAGAL PLANĄ

Kelis mėnesius trunkanti Poilsio parko rekonstrukcija vyksta sklandžiai. Nors, anot specialistų, įsibėgėjus atnaujinimui ir atsirado nenumatytų darbų, kol kas nuo grafiko nenukrypstama.

Poilsio parko sutvarkymo antrojo etapo darbai startavo birželio pabaigoje ir jau kelis mėnesius organizuojami be didesnių nesklandumų.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros įgyvendinimo poskyrio vyriausioji specialistė Regina Dekėrytė paaiškino, kad šiuo metu jau beveik baigti tvarkyti dviratininkų ir pėsčiųjų takai prie geležinkelio ir karių kapinių.

"Toliau vykdoma aikštelių ir tualeto statyba", – teigė R.Dekėrytė.

Iki galo dar nėra įrengta nė viena iš numatytų kelių aikštelių, tačiau daugumos jų statyba jau prasidėjo.

Šiuo metu nuo suplanuoto grafiko neatsiliekama – daugumą darbų ketinama atlikti per šiuos metus, o likusią dalį pabaigti kitąmet.

Tiesa, anksčiau Poilsio parko rekonstrukcija veikiausiai nefinišuos. Neseniai paaiškėjo, kad prireiks atlikti keletą iš anksto nenumatytų darbų.

"Stengiamės juos vykdyti pagal planą. Buvome susidūrę su kliūtimis – kai kuriose aikštelėse dar iš tarybinių laikų buvo palikti gelžbetoniniai, betoniniai pamatai. Kad juos nugriautume, turėjome šiuos darbus pirkti papildomai", – paaiškino vyriausioji specialistė.

Seni pamatai aptikti tik įsibėgėjus darbams ir nukasus pirmąjį žemės sluoksnį.

Antrasis parko atnaujinimo etapas miestui atsieis beveik 620 tūkst. eurų.

GALERIJA

  • Darbai Poilsio parke – pagal planą
  • Darbai Poilsio parke – pagal planą
  • Darbai Poilsio parke – pagal planą
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS